Ook dit jaar organiseren Esmée en ik weer een Sinterklaas Bloghop, in samenwerking met een heleboel andere leuke bloggers! Natuurlijk kun je zoals altijd weer bij iedereen kans maken op een mooie prijs (of zelfs meerdere prijzen). Veel plezier!

Misschien ben je hier al weleens eerder geweest, ben je een vaste lezer of ben je helemaal nieuw. Een korte introductie lijkt me in ieder geval op zijn plaats;

kiddowzlogoMijn naam is Amanda. Ik ben 34 jaar, moeder van 2 jongens én vriendin van de allerleukste! Sinds ruim 2 jaar werk ik fulltime thuis aan mijn blog…ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken en daar ben ik ontzettend trots op!

KiDDoWz, begonnen op 20 november 2012, is een blog waar geschreven wordt over kind gerelateerde zaken, zoals bijvoorbeeld reviews over speelgoed, games en dvd’s, maar ook recensies over boeken en spelletjes. Ook richten we ons regelmatig op ouders en grootouders. Volg vooral ook onze Facebookpagina, zodat je als eerste op de hoogte bent!

Wat is een Bloghop?

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Waarschijnlijk ben je via Judith van “LeesLeesLees” naar mijn blog gehopt (dankjewel!). Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat je bent gestart op mijn blog. Goed om te weten: Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Bloghop volbracht!

WINNEN!

Ik gaf het leuke boek “50 helden die de wereld mooier hebben gemaakt” weg! Dit is een boek vol inspirerende biografieën. Het boek zit vol met weetjes en komt tot leven dankzij de speelse illustraties. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar! De winactie is inmiddels afgelopen en de winnares heeft een mailtje gehad!

Hop, hop, hop….

Ik stuur je door naar Fleur! Op haar blog Mama’s Liefste schrijft zij over van alles wat te maken heeft met het moederschap. Ook staat er iedere dinsdag een groot winactie overzicht online, zodat je precies weet bij welke bloggers je de allerleukste prijzen kunt winnen! Bij haar kun je de Disney Comfy Squad winnen, dus hop er maar snel naartoe!

94 gedachten over “Hop je gezellig mee? #SinterklaasBloghop2019

 1. daar zou ik graag kleinzoon tije mee willen verrassen, dit leuke kado zal vast nog wel onder de kerstboom passen

 2. Wat een gaaf boek! Die zou ik aan mijn zoontje willen geven. Hij is gek op geschiedenis en deze verhalen zouden een inspiratie kunnen zijn.

   1. Leuk voor mijn zoontje! Hij wil altijd nog samen lezen voor het slapen gaan en is ook nog eens reuze nieuwsgierig. Dit boek is daarom echt wat voor hem! 🍀

 3. Leuk weer zo’n Sinterklaasbloghop, doe altijd mee, gezellig!
  Voor dit boek, doe ik graag mee voor mijn leergierige kleinzoon, die altijd alles wil weten.
  Geschiedenis is zijn favoriete vak op school en daar kan hij zich echt in verdiepen.
  Leuk Sinterklaascadeau!
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje voor hem.

 4. Wat leuk een booghop! Ik blog sinds 1 oktober 2019 en kende dit concept niet. Leuk hoor!

  Graag zou ik dit boek willen winnen voor mijn peetkind. Lijkt mij een leuke ervaring ook om als nieuwe blogger op deze manier iets te winnen.

 5. Wat super leuk dat jullie ook dit jaar weer een bloghop organiseren. Erg leuk om nieuwe bloggers te ontdekken! En een leuke bijkomstigheid zijn natuurlijk al die gave winacties! Ik zou dit boek graag willen winnen voor het zoontje van een lieve vriendin, die erg leergierig is en overal altijd alles over en van wil weten. Lijkt me een super leuk boek voor hem.

 6. Heel erg leuk dat jullie dit organiseren! Het lijkt me een leuk en leerzaam boek, echt wat voor mijn zoontje die altijd van alles wil weten. Ik loot daarom graag mee.

 7. Lieve Kiddowz.net Sint,
  Mijn dochter van zeven zal hier zeker heel veel plezier aan beleven!!
  Xon Sinterklaasbloghop is echt een geweldig idee, ik hop en doe dan ook graag mee!!

 8. Wat een bijzonder boek. Dit is wel de meest speciale prijs die ik voorbij heb zien komen en ik heb toch wel al een stuk of 10 hops gehad.

  Ik kende dit boek nog niet. Zo te zien op de kaft, op de tekeningen van de helden, zijn er sowieso veel bekende figuren bij die wij kennen. Ook leuk om mijn kinderen daarover te leren. Ze zijn 7 en 9 dus die kunnen het in mijn bijzijn, dan zelf al lezen. Kan ik nog extra toelichting geven waar gewenst.

 9. Onze dochters vinden boeken helemaal geweldig, en wij vinden leerzame boeken beter voor onze kinderen. Daarom doe ik graag mee🍀😍

 10. Klinkt als een heel interessant boek. Ik doe graag mee voor mijn dochter; een echte boekenwurm en dol op weetjesboeken.

 11. Leuk boek lijkt me dit! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje van 4 en mijn zoon van 6, zij houden van lezen/voorlezen en dit boek is nog eens erg interessant ook.

 12. Oh wat zou ik dit boek toch graag winnen voor mijn neefje die nu op 5 jarige leeftijd al zegt ‘ontdekker’ te willen worden! Hij zou dit echt fantastisch vinden!!

 13. O wat een gaaf boek zeg!
  Ik zou deze dolgraag willen lezen met de kinderen van mijn werk. Zij komen wekelijks bij mij over de vloer, het zijn kinderen met persoonsgebonden budget die gezellig een paar uurtjes per week bij mij komen spelen zodat ouders iets ontlast worden. Ik weet zeker dat dit hun interesse heeft, vooral van de oudste van net 8jaar.

 14. Jemig wat een gaaf boek. Dit lijkt me super leuk om voor te lezen en op die manier wat algemene kennis bij te brengen. Plus de verhalen zullen ongetwijfeld super leuk zijn. Ik kan niet wachten om dit voor te lezen! Kunnen ze lekker dromen van alle dingen die je kan bereiken in dit leven

 15. Wat een mooie prijs!! En dat kan ik die 2 van mij heel erg blij mee maken! Ik ben n boekengek.. heb ze wel wat aangestoken. We kunnen niet genoeg boeken hebben hoor!

 16. Dit boek zou ik aan mijn dochter voor haar zoontje willen geven. Mijn kleinzoon dus. Boekjes kijken vindt hij geweldig.

 17. Dit vindt zowel mijn dochter van 7 als mijn kleuter-boy super leuk! En waarschijnlijk leren we er zelf tijdens het voorlezen ook nog wat bij 😊

 18. Wat een leuk boek om te winnen! Ik doe dan ook graag mee voor mijn zoon en dochter (ok… en stiekem ook voor mezelf om te lezen). Ik volg je vanaf nu op facebook.

 19. Ik zou hem heel graag willen voor mijn dochter van bijna 4. Morgen gaat ze voor het eerst naar school en een boek over stoere inspirerende mensen past heel goed bij een nieuw avontuur zoals de basisschool.

 20. Wat leuk, ik doe op de valreep nog graag mee voor mijn jongste neefje, die is gek op dit soort weetjes en zuigt allerlei kennis op als een spons. Ook lezen vind hij fijn zolang het niet te moeilijk of te spannend is. Ik denk dat dit hem helemaal past en zou het graag voor hem onder de kerstboom leggen als ik mag winnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.