tablet@1Mijn vader kreeg van Sinterklaas een cadeau, waar hij nog steeds erg veel plezier van heeft: een Tablet kussen. Hij zat namelijk regelmatig voorover gebogen over zijn IPad heen, die op de poef voor hem lag. Slecht voor de rug dus, moet ook Sinterklaas gedacht hebben! Omdat we nu alweer richting Kerst gaan en ik er van overtuigd ben, dat niet iedereen alle cadeautjes al gekocht heeft, wil ik jullie toch eventjes laten zien dat dit nou écht een leuk én handig cadeau is om te geven.

Sinterklaas heeft gekozen voor een zwart Tablet kussen van het merk Loungies. Dit leuke en mooie tablet kussen van Loungies zorgt voor het ontlasten van je armen, nek en rug. Optimaal genieten van je iPad, je e-reader of een leuk boek dus! Overigens kun je uit verschillende kleuren en printjes kiezen.

Toen ik aantal dagen geleden bij mijn ouders op bezoek ging, stond het Tablet kussen op het tafeltje naast mijn vader zijn stoel, met daarop…jawel…de IPad! Dit gun je toch iedereen? (Ook leuk om jezelf cadeau te doen natuurlijk, mag best!)

Je kunt je zojuist bedachte kerstcadeau hier bestellen!

tablet2Over Ikwilzitzakken.nl
Uit passie voor quality time is ikwilzitzakken.nl geopend. Gezelligheid en ontspanning vinden de oprichters namelijk heel erg belangrijk. Het leven kan veel stress en tijdsdruk met zich meebrengen, daarom is het belangrijk om de vrije tijd zo goed en relaxt mogelijk door te brengen. Of dit nou in de woonkamer, slaapkamer, in de tuin, op het balkon of op vakantie is maakt niet uit. Zitzakken stralen rust uit en zorgen voor een relaxte sfeer, zeker als je erop zit.

Over Loungies
Loungies is een lifestyle product, waarbij de merknaam bijdraagt aan de beleving van de consument. Namelijk even onthaasten, oftewel loungen. Hippe, trendy en exclusieve producten met een herkenbare naam. Loungies is een Nederlands merk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.