Vroeger was kerstkaarten versturen veel gedoe. Je moest naar de winkel om een set kerstkaarten te kopen, daarna moest je ze allemaal voorzien van een handgeschreven boodschap. Om vervolgens door het koude decemberweer naar de brievenbus te lopen. Kerstkaarten bestellen en versturen gaat sneller en makkelijker via Hallmark.nl. Je hoeft niet te schrijven en versturen gaat gewoon via de computer. Hoe dat precies gaat, staat beschreven in dit artikel. 

#1 De foto van het jaar 

Laat de onpersoonlijke kerstkaart met sneeuwpop of kerstklokken, maar in de schappen liggen. Via Hallmark.nl kun je een leuke foto toevoegen. Van jezelf met je hond of je kat of je plaatst een foto van het hele gezin. Het is maar net wat je zelf wil. Je hoeft geen designer in te schakelen of zelf te beschikken over ontwerpskills. Via de online tool van Hallmark zet je makkelijk de foto op de voorkant van een kaart. Je typt een persoonlijke boodschap en klaar, versturen maar!

#2 Lijst van ontvangers samenstellen

Voor het digitale tijdperk moest je een paar pakken kerstkaarten kopen. Daar hield je altijd een stapeltje van over. Zonde van het papier en slecht voor de bomen. Via Hallmark.nl bestel je precies het aantal wat je nodig hebt voor de mensen waar je kaarten naartoe verstuurt. Om het extra snel te doen, is een lijst van adressen wel handig. Die hoef je niet meer in oude Rolodex te verzamelen. Ook daar zijn speciale apps voor. Vraag de adressen op met een link via whatsapp en je familie doet de rest. Nadat je de kaarten hebt gemaakt en ingevuld, vul je snel het adres in om ze te versturen. Hoe makkelijk is dat?

#3 Persoonlijke boodschappen schrijven voor iedereen

De persoonlijke boodschap op de kaart hoef je niet meer zelf te schrijven. Via Hallmark doe je dat heel eenvoudig met je toetsenbord. Het voordeel is dat je iets langere boodschappen kan versturen, want die lamme hand door het schrijven blijft je nu bespaard. 

#4 Online een ontwerp maken

Heb je alle adressen, foto’s en boodschappen verzameld? Tijd om de kaart helemaal naar je smaak te maken. Je kunt kiezen voor een kerstachtig lettertype of pak lekker uit met je ontwerp en voorzie de kaart van alle toeters en bellen. Kies voor een rand met een kerstontwerp of hou het iets simpeler. In het online portal vind je allerlei soorten ontwerpen.

Volg alle stappen en verstuur naar je hele kennissenkring. Door Hallmark heb je mooi alle tijd om andere voorbereidingen te treffen voor alle kerstfeestjes op de agenda. Leun achterover en ontspan, want tijd is het allermooiste kerstcadeau wat je jezelf kunt geven. 

Beeld: micheile dot com on Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.