Echte post…hoe leuk is dat?! En dan heb ik het niet over de liefdesbrieven in de blauwe enveloppen natuurlijk. Ik heb het over brieven en kaarten.. en dan vooral kerstkaarten! Vorig jaar kozen wij voor kaarten uit zo’n grote kerstkaarten box, dit jaar voor een foto- ansichtkaart met onze jongens erop!

Met dank aan Webprint Om een leuke kaart te kunnen maken, moet er eerst een fijne foto gemaakt worden natuurlijk. Dat is altijd weer een uitdaging, twee jongetjes op de foto zetten, die flink schelen qua leeftijd. Dante werd geïnstrueerd om steeds te blijven lachen en Kian, die moest aan het lachen gemaakt worden én dan ook nog eens recht in de camera kijken. Ik vind het best heel knap van mezelf, dat ik 4 foto’s geschoten heb en dat er eentje tussen zat, die perfect is voor op de kaart.  Aan de slag dus maar, om er een leuk geheel van te maken. Ik vind een fotokaart altijd ontzettend leuk en juist die kaarten bewaar ik vaak. Vooruit, ik zal de foto van de jongens met jullie delen, die op de kerstkaart komt te staan. De kaart zelf is natuurlijk in kerstsferen, maar die valt nog bij de familie op de mat!

Geen zin om op de foto te gaan, of lukt het niet om de kinderen op de juiste manier op de kiek te zetten? Je kunt ook kiezen voor de kant-en-klare kerstkaarten. Een ontzettend modern geheel, dus er zit ongetwijfeld iets tussen dat je leuk vindt. Je past de kaart geheel naar wens aan. Voeg bijvoorbeeld een persoonlijke tekst toe, kies tussen ansichtkaarten of wenskaarten en selecteer de grootte van je kerstkaart. Als je tevreden bent met het design, voeg je het adres van de ontvanger in. De rest gaat vanzelf. Wil je de kaarten eerst thuis ontvangen, dan is ook dat geen probleem!

Weg met die kerstkaarten-stress; zet de kaarten die je wilt verzenden alvast klaar. Je kunt gemakkelijk kiezen wanneer je de kaarten wilt laten bezorgen. Good to know: Kaarten op werkdagen voor 18:00 uur verstuurd, liggen de volgende dag bij de ontvanger op de mat.

 

Merry X-mas and a happy and healthy new year!

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.