Ik verheugde me al weken op donderdag 7 december; het HEMA Kerstevent. Het hoofdkantoor van HEMA was helemaal omgetoverd tot een kerst walhalla! Ik vind kerst altijd iets unieks hebben; het is gewoon de gezelligste tijd van het jaar. Deze avond stond in het teken van een wijnproeverij, mooie make-up producten, lekkere hapjes en de mooiste interieur dingetjes. Lees snel verder wat ik er van vond! (leuk weetje: dit was mijn allereerste persevent).

Hoogzwangere Saar Koningsberger was de gastvrouw van de dag en wat hield zij haar speech op een leuke manier! Ze vroeg ons onder andere of wij drankjes voor haar wilden drinken, omdat zij dat momenteel zelf natuurlijk niet doet vanwege haar zwangerschap. Hilarisch! Zij wordt zeker een leuke, grappige en lieve moeder.

Overal stonden prachtig versierde tafels met lekkernijen. Je kon o.a. kiezen uit heel veel koekjes, taartjes, worst en cocktail garnalen. Er was zoveel eten aanwezig, dat ik echt niets te kort gekomen ben. Verder heb ik genoten van warme chocolademelk!

Er was genoeg te doen tijdens het event; op de foto gaan in de photobooth om in de kerstsferen te komen bijvoorbeeld. Ik heb o.a. een baard en een bril met sterren op gehad. Het zijn leuke polaroid foto’s geworden! Ook kon je kiezen om een kerst onesie aan te doen in de vorm van een rendier. Rudolph! Er hingen ook leuke Kerst truien. De meiden die je op de foto ziet, had ik jaren niet gezien..echt leuk om op deze manier elkaar weer tegen te komen.

Ook mocht ik een plankje met een eigen gegraveerd ontwerp maken, waar ik natuurlijk geen nee tegen zei. Je kon kiezen uit 4 verschillende ontwerpen. Ik koos voor de pijltjes met de tekst family Bel Hadi. Ik vind dit echt een aanrader als cadeau! leuk voor Kerst, maar ook als iemand net gaat samenwonen/op zichzelf gaat oid. Ik heb 30 minuten in de rij gestaan, maar ja…dat hoort erbij als je iets echt leuks wilt maken.

Ik maakte ook een Kerstkaart voor eenzame ouderen (initiatief van Het Nationaal Ouderenfonds). Ik vind het een hele goede actie, er zijn namelijk heel veel ouderen in Nederland die eenzaam zijn. Hopelijk maak ik er iemand blij mee!

Dominique Samuel van Hollands Next Top Model was ook aanwezig en hij heeft mij opgemaakt. Volgens hem zijn goud, glitters en de donkere kleuren zoals bruin, uitermate geschikt voor de feestdagen. En voor de lippen kies je dan voor felrode lipstick. Ik vond hem erg aardig en behulpzaam. Hij heeft niet veel make-up bij mij opgedaan, want dat heb ik volgens hem ook niet nodig. Less is more! Oneffenheden heeft hij weggewerkt met een highlight palette. Een beetje lichte oogschaduw en primer om de jukbeenderen een glans te geven, wimpers krullen, zwarte mascara erop en daarna de felrode lipstick: klaar voor de feestdagen! En wat kleding betreft: veel donkere kleuren en fluwelen stofjes maken het extra feestelijk!

HEMA verkoopt nu ook hele leuke versieringen voor in de kerstboom. De kleur goud komt veel terug! Wil je dus een keertje wat anders, sla dan je slag!

Aan de wijn proeverij heb ik niet deelgenomen, omdat ik geen alcohol gebruik. Men kon kiezen uit rode en witte wijn. Tip van de kenners: wijn moet niet overheersen, maar bij het eten passen.

Bij verlaten van het event ontving ik een super leuke goodiebag;

-Highlight palette
-Fortune cookie
-Versieringen voor in de kerstboom
-Confetti kanon
-Party popper
-Kerstkaarten met de tekst happy 2018
-Kaarsje
-Nougat (melk chocolade en noten)

Wat was het een leuke dag! Bedankt!
/Mirjam – http://www.sweetnicethings.com/

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.