Over twee weken is het Kerst en momenteel ligt er een flink pak sneeuw buiten: tijd voor Kerstfilms! Hieronder deel ik er 5 die je gezien moet hebben..gewoon allemaal te vinden op Netflix!

#1 The Spirit of Christmas (2015)
Advocate Kate ontfermt zich over de verkoop van een oude herberg waarvan de eigenaar is overleden. Ze krijgt de herberg echter niet verkocht aangezien de geest van de in 1920 overleden Daniel er nog steeds huist. Om de geest weg te krijgen moet Kate hem helpen de zaak van zijn moord op te lossen

#2 I’ll Be Home for Christmas (2016)
Assistent-officier van justitie Jackie wil een zaak afronden en kerst vieren met haar 8-jarige dochter. Haar plannen vallen in duigen als haar vader, een norse gepensioneerde politieagent, ‘zomaar’ langskomt. Jackie overtuigt haar vader de kerst door te brengen bij haar en haar dochter. Ze komen nu voor de uitdaging te staan om te gaan met oude wonden.

#3 Miracle on 34th Street (1994)
Kris Kringle wordt door Macy’s warenhuis ingehuurd als kerstman voor het kerstseizoen. Een gewetenloze schurk én rivaal van Macy’s stelt alles in het werk om het zo belangrijke en rijke warenhuis over te nemen. Daarnaast probeert hij ook Kris in diskrediet te brengen.

https://youtu.be/yiypbCFV7Ao

#4 The Night Before (2015)
Drie vrienden houden ieder jaar met kerstavond een reünie, een nacht van losbandigheid en hilariteit. Nu ze tegen volwassenheid aanzitten komt er een einde aan deze traditie. Om het geheel memorabel af te sluiten gaan ze op zoek naar het ‘Nutcracka bal’, de heilige graal van kerstfeesten.

#5 A Wish for Christmas (2016)
Als de baas van Sara haar goede idee steelt, vraagt ze de kerstman moed om voor zichzelf op te komen. Maar kan 48 uur lang magie een blijvend verschil uitmaken?

https://youtu.be/g6QXsLSICFk

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.