Voor Randy Rendier kan het niet snel genoeg kerst zijn, als er iemand een plekje onder de boom verdient, is hij het wel! Als nieuwkomer binnen de Zoef Zoef Dierenfamilie verschijnt Randy Rendier dit najaar als Limited Edition, een collectorsitem uit ’n bescheiden stal.

Met toepasselijke liedjes en melodietjes wordt kerst voor de allerkleinsten meteen een feestje! Randy daagt kleintjes uit om samen de kerstboom te versieren, kent gezongen liedjes, melodietjes en grappige zinnetjes. Ondertussen stimuleert Randy zintuiglijke ontwikkeling, motorische vaardigheden en fantasierijk spelen.

Vanwege het 25-jarig bestaan heeft VTech een verjaardagsactie gekoppeld aan deze Limited Edition. Er zijn 75 Gouden Tickets verstopt in de verpakkingen van Randy. Geluksvogels die er eentje vinden winnen een Zoef Zoef Dieren verrassingbox ter waarde van € 50,00!

WINNEN!
Wij mogen 1 Randy Rendier weggeven! Wat is jouw favoriete kerstliedje? Laat hieronder je reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen!

[bol_product_links block_id=”bol_5a3142c845393_selected-products” products=”9200000079590326″ name=”randy” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

73 thoughts on “Randy Rendier viert kerst met jouw kleintje

 1. De kleine man hier zegt rufolf de rendier gaat ie schudden met zijn billen en hoe gaaf is het samen met de rendier dus ik duim heel hard mee

 2. Ik persoonlijk vind het nummer ‘The power of Love’ van Frankie goes to Hollywood zo ontzettend mooi! Bij de kinderen is ‘Kling klokje klingelingeling’ favoriet.

 3. Ricky Martin – Ay, ay, ay It’s Christmas vind ik erg leuk.
  en natuurlijk Oh Denneboom, die oefenen we hier elke dag, even gezellig samen zingen 😀

 4. Mijn favoriete kerstliedje was altijd ‘All I want for Christmas is you’.
  Maar nu ik moeder ben is mijn favo liedje ‘Rudolf het rare rendier’. Fenna is gek op dat liedje, zodra hij aangaat moet ik haar optillen en dansen we samen door de kamer. Soms doet papa ook mee en dan dansen we met zn drieën rondjes om de salontafel waarbij we heel vals meezingen (Fenna lacht en klapt, die is net 1 jaar).

 5. Uiteraard Last Christmas! Mijn dochtertje heeft sinds haar verjaardag een aantal Zoef Zoef dieren, ze vindt ze helemaal geweldig! Randy Rendier zal ze met open armen ontvangen 😉 Leuk idee zo’n dier voor kerst!

 6. Mijn favoriete kerstliedje is een oudje, ‘Lonely this Christmas’ van Mud. Dit komt omdat dit altijd een liedje van mijn moeder en mij was. Elk jaar belde degene die hem het eerst op de radio hoorde naar de ander met de radio op standje levensgevaarlijk hard. Nu heeft het voornamelijk tranen tot gevolg omdat ik mijn mams al weer 10 jaar moet missen.

 7. Wat een leuke winactie, ik loot graag mee! Ik volg Kiddowz via Facebook (Mooie Rooie) en heb daar het bericht geliked en gedeeld.

  Mijn favoriete kerstliedje is Another lonely christmas van Prince, jammergenoeg hoor je deze niet zo vaak.

 8. Mijn kleinkinderen zingen de hele dag : Jingle Bell, dus dat is ook mijn favoriete Kerstliedje geworden.
  Ook V-Tech nog gefeliciteerd met het 25 jarig bestaan en iedereen die dit leest een hele fijne Kerst en een gelukkig en gezond 2018 toegewenst.
  En nu doe ik mee voor mijn kleindochter met deze winactie van V-Tech, voor Randy het rendier.

 9. Mariah Carey – All I want for Christmas natuurlijk! Zooooo jammer dat ik geen zangstem heb (understatement of the year), maar ik brul hem toch mee. Ik doe graag mee voor onze smurfjes 🙂

 10. Favo liedje van onze pleegzoon is “Midden in de Winternacht”, die wordt dus al dagenlang luidkeels gezongen en gisteren ook aangevraagd op de kerstmarkt van de zorgboerderij… Hij zou de rendier heel leuk vinden!

  Mijn lievelings kerstlied is denk ik “Mary did you know” of “O little town of Betlehem” van Dolly Parton…

 11. Zodra ik Wham met Last Christmas hoor dan begint de kerst voor mij echt. Heerlijke tijd in het jaar met veel gezelligheid en liefde.

 12. Mijn meiden van 5 en 2 proberen “Jingle Bells” heel fanatiek mee te zingen 😀
  Driving home for Christmas vind ik ook nog steeds mooi.
  En wat is Rudolf een schatje! Die mag mijn kleintjes wel wat meer kerstliedjes leren! 😉

 13. Mijn favoriete kerstliedje is dit jaar toch wel:ooh denneboom ook omdat dat het enigste liedje is wat ik kan zingen. Mijn kleine grote man gaat dan zo lief voor de kerstboom staan dansen ? ook moet zijn speelgoed in de kerststal en trekt hij alle ballen uit de boom en roept dan ooh boom

 14. Voor mij is dat eigenlijk ‘It’s the most wonderful time of the year’. Maar als mijn dochter ‘in opa’s oude schuur’ zingt, blijft die ook wel heel erg hangen. Tot maart zeg maar ?
  Rudolph mag hier wel bij de 3 jarige toet-toet en zoef-zoef verzameling komen spelen ? 2 xl bakken vol vriendjes, dat moet best gezellig zijn.

 15. Driving Home for Christmas blijft een superleuk nummer. Meestal luister ik alleen muziek in de auto dus dit geeft dan altijd zo’ n geluksgevoel. Mijn hart maakt altijd een sprongetje. Ik doe graag mee voor mijn kleinzoon.

 16. Wat leuk toch weer!
  De favoriete kerstliedjes van mijn kleinzoon die op 25 december 5 jaar zal worden zijn: ‘Rudolph the rednosed reindeer’
  en ‘Kling klokje klingelingeling!’
  Ik heb ook al meegedaan voor hem met de slagzinnen en hoopte hem als kerstkind dit jaar in zijn ziekenhuisbedje te verrassen met Rudolph maar…. Rudolph is zo populair dat het moeilijk zal worden!
  Fijne feestdagen voor jullie allemaal!

 17. om eerlijk zijn, heb ik vele favourite kerstliedjes, zodra Sinterklaas richting Spanje gaat, zet ik de Skyradio Christmas channel er op en dan is het echt genieten. Als ik toch een moet kiezen dan kies ik All I Want For Christmas van Mariah Carey. Ik heb de actie gedeeld op Facebook, onder de naam Gre Ve.

  Fijne kerst iedereen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.