Ik ben moeder van twee jongens, dus soms vergeet ik dan om me ook regelmatig te richten op de meisjes-mama’s! Om het een beetje goed te maken, deel ik vandaag 3 kerstcadeaus voor moeder en dochter met jullie!

#1 Zilveren armbandjes voor moeder en dochter
Ze zijn enorm populair, want wat staat dit schattig, dochterlief met hetzelfde armbandje als mama. Speciaal ontworpen om samen te dragen en te laten zien dat jullie bij elkaar horen! Door-en-door sterling zilver, voor altijd mooi. Kijk voor de uitgebreide collectie kindersieraden, mama sieraden en moeder dochter sets op kayasieraden.nl

#2 Schoenen van Studio Maison
De schoenen van Studio Maison zijn voor meisjes die niet kunnen wachten met groot worden, die de dress code rules durven te breken en die vinden dat trends er alleen maar zijn om op je eigen, unieke manier te vertalen; net als hun moeder. De schoenen zijn gericht op meisjes van alle leeftijden. Stijl heeft tenslotte niets met leeftijd te maken šŸ˜‰ Maat 20 t/m 40.


#3
Kleding van Miss Guilty
Miss Guilty staat voor veelzijdige en toegankelijke kleding. Drijfveer van dit merk zijn de moeders die houden van fashion, die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends, creatief zijn en het leuk vinden om te mixen & matchen met kleding en dit ook heel graag delen met hun dochters. Miss Guilty voor meiden: maat 56 t/m 128 en Miss Guilty voor dames: maat 34 t/m 42.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.