tree1Een kerstboom van chocolade en dat zelf maken? Dat is mogelijk! De 3D XMAS TREE mal van het merk Lékué (meer artikelen van dit leuke merk kun je hier vinden) is een handig hulpmiddel om dit voor elkaar te krijgen. Aangezien het niet verstandig is om chocolade op het vuur zelf warm te maken, kun je de chocolade in de magnetron opwarmen of au bain marie.

tree2We smelten de chocolade en daarna vullen we de mallen. Vervolgens plaatsen we de mallen in de koelkast en wachten we tot de chocolade hard is, zodat we de chocolade eruit kunnen halen. Deze lading gaat zo goed dat we te enthousiast aan de volgende lading beginnen, en zoals ik wel vaker zeg “te” is bijna nooit goed. Deze keer wordt dat ook weer bewezen: de chocolade is er te (heb je de “te” weer) dik in gegoten waardoor de chocolade breekt. We maken de chocolade opnieuw warm en vullen de mal. Zou het dit keer wel goed gaan? We wachten af.

Gelukkig is de derde lading wel goed gelukt. Dat smaakt naar meer…

Vlijtig gaan de oudste twee op hun fiets naar de winkel en halen ze nog wat chocolade op, en maken we nog wat kerstbomen. De chocolade kerstbomen hebben we aan de juf overhandigd, voor het kerstkransje als afsluiting net voor de kerstvakantie. Ze vroeg verbaasd hoe ik zo creatief kon zijn waardoor ik in de lach schoot en ze smakelijk eten heb gewenst. Bij het ophalen van het lege bord, heb ik de mal laten zien en haar gelijk even vertel dat ze de mal bij 12Cook kan bestellen. Nadat ik de beste wensen door gegeven heb, ben ik met een knipoog vertrokken. Haar reactie was nu een grote glimlach. Daar doe je het toch allemaal voor?

Waarom 12Cook.com?tree3

  • Hét online kook- en dinerplatform van Nederland
  • Keuze uit bijna 5.000 producten
  • Elke week scherpe aanbiedingen
  • Gemakkelijk bestellen en veilig betalen
  • Vóór 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • 30 dagen bedenktijd

De 3D XMAS TREE  vorm is te bestellen via deze link!

/Miranda Young

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.