kidzd@Kent u Kidzdzain al? Zij hebben een heel uitgebreid assortiment kinderkamermeubels, speelgoed en accessoires. Een groot deel van hun collectie bestaat uit Disney meubels en speelgoed. Een heel thema uit alleen maar Disney Frozen! Ik wist dus zeker dat ik voor de Disney Frozen Lego set bij Kidzdzain kon slagen, daarover later meer want die ligt nog onder de kerstboom te wachten.

Kidzdzain was bereid de lezers van KiDDoWz kennis laten maken met het MagiClip principe, de kleding van de poppen kan je gemakkelijk van hun lijf af knijpen, zonder gevaar voor vingertjes. Op deze manier kunnen zelfs de allerkleinste poppenmoeders hun poppen aan- en uitkleden. De MagiClip poppetjes zijn een hit in de Verenigde Staten, waar ze gebruikt worden om taarten mee op te leuken of zelfs in combinatie met de Play Doh set mee te kleien. Youtube staat vol met filmpjes hierover.

kidzd2Wij mochten van KiDzdzain het Flip’n Switch Castle met MagiClip pop Anna testen en dat vonden wij natuurlijk helemaal niet erg in de kerstvakantie. Met dit kasteel kunnen we op meerdere manieren spelen lezen we op de doos en op de achterzijde zien we hoe we het balkon en de vloer kunnen bevestigen. Je kan aan twee kanten met het kasteel spelen, de Switch in de naam. Aan de voorzijde met heuse balkonscene en aan de achterzijde tover je de kamer van Anna om in een mooie kamer waar ze zich kan omkleden, parfum kan spuiten of even uitrusten voor het bal begint. De Flip zit hem in de bank die je om kunt draaien naar een kast waar ze haar flesjes in kwijt kan. De jurk is inderdaad heel gemakkelijk aan en uit te trekken en wanneer je haar jurk hebt ‘afgeknepen’ dan kan je hem aan de hanger in het plafond hangen. Het blijft bijzonder om te zien hoe Disney erin slaagt met maar een paar onderdelen een heel rollenspel in elkaar te draaien. Door de twee kleine flesjes is de leeftijdsindicatie op 3+ gezet, maar ik weet zeker dat onze peuter, wanneer ze Anna ziet, ze haar niet meer laat gaan.

Niet alleen de karakters van Disney Frozen zijnkidzd1 als MagiClip pop te verkrijgen, ook Disney Princess doet mee met zeven prinsessen. Kidzdzain verkoopt ook kleine giftsets met MagiClip Anna en Elsa, ieder met drie jurken, die de fans zullen herkennen uit de film. De kasteelset van Disney Frozen MagiClip Elsa is vanaf januari 2015 ook verkrijgbaar. De Disney Frozen kasteelset met MagiClip Anna is hier te koop maar neem gerust een kijkje bij Kidzdzain voor meer inspiratie. En houdt Kidzdzain ook op Facebook in de gaten want begin 2015 komt er een leuke actie met Disney Frozen aan!

Tenslotte nog een leuk filmpje:

/Lmcmr

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.