advent1Gespot in de webshop van Prilor Cards & Gifts: een te vouwen advent kalender van karton. Het resultaat is een 3d toren van 32 cm. hoog en 15 x 15 cm. breed. Deze advent kalenders worden om de kosten te drukken online aangeboden tegen voorinschrijving. De levering geschiedt vervolgens in de maand November. Het pakket bevat een plat gevouwen karkas, 24 voor-genummerde lades, 24 plastic zakjes, 24 doorzichtige stickers, 2 meter sierlint, 2 kartonnen bodemplaten en een stapsgewijze (Engelse)beschrijving. Er is keuze uit vier Adventkalenders, ze zijn ook te gebruiken voor volwassenen of als relatiegeschenk.

Ideaal wanneer je kinderen allergisch zijn voor bepaalde voedingsstoffen en de kant-en-klare advent kalender dus bij voorbaat afvalt. Of wanneer je zelf handig bent in het maken van een cadeau in 24/ 48 onderdelen. Te denken valt aan een memo spel dat vlak voor Kerst pas compleet is. Of aan een bouwwerk van stenen waarvan het Pannenbier (bereiken van het hoogste punt) gelijk valt met de Kerstdagen. De inhoud van de doosjes is 5,5 cm. diep, 4,5 cm. breed en 4,5 cm. hoog.

advent2De peuter komt helpen bij het vouwen. Stap 1 is het voorzichtig vierkant maken van de platte toren, daarna kunnen de twee platen op de bodem gelegd worden. Zoek het midden van het gouden lint en plak dat met een sticker bovenop in het midden. Het lint kruist zich onder en weer boven aangekomen maken we een mooie strik. De kleine meid vindt het allemaal prachtig, vooral de afbeeldingen van pakjes spreken tot de verbeelding. We vouwen samen de laatjes, de kant met het cijfer is vergroot en gaat iets moeilijker maar zeer deugdelijke doosjes zijn het resultaat. Vervolgens schuiven we de laatjes in de toren, onderaan beginnen met de hoge cijfers is de tip. En nu? Nu verwacht de peuter een cadeautje. Even wachten tot 1 december lieve meid!

De inhoadvent3ud kan in een bijgeleverd plastic zakje gestopt worden tegen vlekken of lekken. Met de doorzichtige sticker seal je vervolgens het gevulde laatje tegen rooftochten. De toren is solide. Nog heel even en het grote avontuur kan beginnen. Neem voor meer leuke spulletjes een kijkje in de webshop!

Hebben jullie een advent kalender en wat zit er zoal in?

/Lmcmr

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.