wv1Van 6 december 2015 t/m 24 januari 2016 kunnen liefhebbers van Hollandse gezelligheid hun hart ophalen tijdens het nieuwe oergezellige evenement ‘Winter Village Hilversum’. Dit authentieke Gooise schaatsevenement, dat de afgelopen zeven jaren in buurgemeente Laren bekendheid kreeg onder de naam ‘IJs op de Brink’ zal dit jaar voor de eerste keer op het stationsplein in Hilversum worden georganiseerd. Vanaf 1 december zal er een ijsbaan van 425 m², een groot buitenterras en een sfeervol restaurant met 100 zitplaatsen worden opgebouwd.

Helpt u Winter Village mede mogelijk te maken?  
Stichting ‘Winter Village Hilversum’ – verantwoordelijk voor de realisatie, het onderhoud en de exploitatie van de ijsbaan – handelt zonder winstoogmerk en is daarmee volledig afhankelijk van sponsorgelden, entreegelden en de medewerking van tientallen hardwerkende enthousiaste vrijwilligers die de organisatie willen ondersteunen.

“Wij hebben nog slechts een kleine 4 weken te gaan voordat de ijsbaan open gaat. Wij hopen dan ook van harte dat wij op de medewerking van veel enthousiaste mensen en bedrijven mogen rekenen. Wij hebben voor vrijwel elk denkbaar budget hele leuke en interessante sponsorpakketten beschikbaar. Daarnaast zijn wij nog heel hard op zoek naar vrijwilligers die hun steentje bij willen dragen aan de eerste editie van ‘Winter Village Hilversum’.

Foto: PSpotter fotografie

Foto: PSpotter fotografie

Winterse activiteiten
Bezoekers kunnen gedurende de openingsweken optimaal genieten van vele bijzondere dag- en avondactiviteiten en evenementen zoals schoolschaatsen, kinderpartijtjes, schaatslessen en een feestavond met bekende DJ.” Aldus één van de organisatoren.

Op de nieuwe website van de organisatie kunnen geïnteresseerden informatie vinden over alle activiteiten, openingsuren en bijzondere ijsmomenten. Het Facebook account ‘Winter Village Hilversum’ biedt dagelijks up-to-date informatie.

Restaurant ‘Winter Village”

In ‘restaurant Winter Village’ kunnen bezoekers genieten van een heerlijke winterse kaart. Naast de traditionele warme chocolade met slagroom en glühwein biedt de menukaart o.a. verschillende soorten kaasfondue en diverse Hollandse stamppotten. Maar ook de gekonfijte eendenbout is al jaren één van de hardlopers op de kaart.

Het is aan te raden om vooraf een tafel te reserveren, het is echter niet verplicht. Naast een gezellig avondje uit met familie of vrienden is het ook mogelijk het restaurant af te huren voor bedrijfsevenementen. De organisatie heeft tevens meerdere mooie groepsarrangementen beschikbaar.

Voor meer informatie, kijk op: www.wintervillagehilversum.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.