Door Linda van Thuisleven.com werd ik getagd in onderstaande Kersttag! Deze is overigens bedacht door Mirjam van Meervanmir.eu. Door middel van deze tag, worden bloggers uitgedaagd om deze tag in te vullen en daarna een ander aan te tikken.

Wel of geen kerstboom?
Jazeker, een echte neppe! Vorig jaar vierden wij voor het eerst Kerst in dit huis. Een kerstboom hoort bij Kerst, dus gingen wij naar Action (ja serieus), waar we voor een mooi bedrag onze hele “Kerst-uitzet” hebben gekocht.

Wel of geen buitenverlichting?
Wij hebben het niet, wel hebben we lampjes voor het raam liggen, telt dat ook een beetje? De buren hebben het wel leuk versierd, daar genieten wij ook stilletjes van mee!

Wel of geen kerstcadeaus?
Wij doen met de Kerst altijd een aardigheidje, omdat Sinterklaas altijd uitgebreid gevierd wordt. Eigenlijk was de traditie altijd, om een boek te geven/krijgen voor Kerst. Volgens mij wil mijn moeder deze traditie voort zetten en krijgt onze oudste een boek dit jaar.

Favoriete Kerstlekkernij?
Gevulde chocoladekransjes (die met die witte spikkeltjes)!

Favoriete Kerstnummer?
Ik hou sowieso van Kerst-muziek, maar als ik moet kiezen ga ik voor het prachtige nummer “God Rest Ye Merry Gentlemen” van Mariah Carey!

Favoriete Kerstfilm?
Hachi: a dog’s tale! O, ik kan zo hard huilen als ik die film zie. Wat een mooi en heftig verhaal!

Favoriete Kerstboek?
Dat zou ik echt niet weten!

Ik tag 2 dames om ook deze vragen te beantwoorden, namelijk Linda van Supermammies.com en Astrid van Coolestkidontheblog.com.

Aan de lezers: Wat maakt het nou voor jou een echte kerst? Graag lees ik jullie reacties hieronder!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.