prachtigAankomende zondag is het Moederdag, maar dat hoef ik jullie vast niet te vertellen. Ieder jaar is het weer een verrassing wat Dante voor mij geknutseld heeft. Het cadeau wordt dan ook zorgvuldig verstopt (denkt hij, want ik kom het pakje altijd wel ergens tegen. Ik heb alle kunstwerkjes nog en hecht daar veel waarde aan. Andere tekeningen die hij maakt op school hebben voor mij (en voor hem) veel minder betekenis lijkt het wel. Naast een zelfgemaakt cadeautje krijg ik ook ieder jaar een gekocht cadeautje. Vorig jaar kreeg ik een vuur-rode lippenstift, die overigens nog steeds onaangebroken in mijn toilettas zit…die kleur staat me écht niet…maar het idee is super lief natuurlijk!

“In gezinnen die Moederdag vieren staat de dag in het teken van het verwennen van moeder. Ze krijgt veelal ontbijt op bed en cadeaus. Huishoudelijke taken moeten, voor zover dat niet al gedaan werd, door vader en de kinderen worden verricht. Vaak hebben de jongere kinderen op school of op het kinderdagverblijf cadeaus gemaakt. Dikwijls wordt ook oma op deze dag bezocht. De handel in bloemen beleeft in de week voor Moederdag een absoluut hoogtepunt.” (bron)

Moeten jouw kids nog op stap (of online zoeken natuurlijk) om moederdag cadeaus te kopen, dan is het misschien wel een leuk idee om ze een kijkje te laten nemen op bovenstaande link. Misschien moet je gewoon “per ongeluk” juist die webshop open laten staan! 😉

mokWINNEN!
Wij mogen 1 iemand blij maken met een leuke liefdesmok voor Moederdag. Leuk om te krijgen, maar ook zeker leuk om te geven. Deze actie is inmiddels afgelopen.

KORTING!
Met kortingscode BLOGKORTINGMDD16 krijg je t/m 8 mei 2016 maar liefst 20% korting op je bestelling van de hiernaast afgebeelde mok!

2 gedachten over “Mok voor Moeder van Prachtigkado.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.