kayalogoAl eerder schreven wij een blog over KAYA sieraden. Superleuk was het dan ook, dat eigenaresse Tanja ons opnieuw benaderde, om jullie weer een keertje te wijzen op de prachtig dingen die zij verkoopt. Enne, zeker nu Moederdag er weer aankomt, is dit echt een shop waar je prima zult slagen.

KAYA maakt luxe baby armbandjes, kinderarmbandjes en veel meer kindersieraden als aandenken aan bijzondere momenten zoals een feestdag, doop, communie, verjaardag of bruiloft. KAYA heeft hart voor alle kinderen, daarom doneert het merk per verkocht sieraad een bedrag aan stichting Eduki. Zij maken het mogelijk dat kinderen in Gambia naar school kunnen. Inmiddels gaan er al 10 kinderen naar school dankzij deze donaties. Tevens kun je er dus terecht voor mooie sieraden voor Mama en zelfs voor Papa.

kayakettingMijn oog viel vrijwel meteen op de Zilveren 2, 3 of 4 kids hanger ‘forever love’. Omdat mijn liefde voor mijn 2 jongens onvoorwaardelijk is, gaf ik aan Tanja aan dat ik deze hanger graag wilde hebben. Nu ik dit schrijf is mijn ketting in de maak en ontvang ik hem deze week nog. Ik zal er een foto van plaatsen op Facebook, als hij binnen gekomen is.

Ben je nou nog op zoek naar een mooi Moederdagcadeau, dan raad ik je aan om snel een kijkje te nemen bij KAYA sieraden. Laten jullie me eventjes weten op welk sieraad jullie oog het eerste viel?

KORTING!
Met kortingscode kiddowz krijg je tot 31 mei 2016 maar liefst 15% korting op je bestelling!

One thought on “Moederdagtip: Mooie sieraden van KAYA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.