Afgelopen zaterdag was het alvast een beetje Moederdag voor mij, er kwam namelijk een ontzettend grote doos binnen, met daarin allemaal leuke producten. Speciaal voor mij, omdat ik volgens de merken die mee doen aan dit leuke initiatief, een dedicated mama ben, die andere moeders steeds weer weet te inspireren. Wow…ik word er gewoon verlegen van als ik dat lees!

De grote zwarte doos, voorzien van grote roze strik, is niet onopgemerkt gebleven. Dante staat meteen naast me en wil wel eventjes helpen met uitpakken. Hij zegt “Wat lief mama, dat die mensen aan jou denken” en trekt vervolgens de doos open. Wow! Wat ziet het er superleuk uit, is mijn eerst gedachte….snel maar eens kijken wat het nou allemaal precies is.

YourSurprise
Ben je op zoek naar een cadeau dat net even anders is? YourSurprise heeft de leukste persoonlijke cadeaus met je eigen naam, foto of tekst. Ik kreeg een ontzettend gaaf gepersonaliseerd notitieboekje (geloof mij, die kun je nooit genoeg hebben als blogger) met daarop mijn naam. Aan de zijkant van het boekje staat ook nog KiDDoWz, hoe leuk is dat!

Sunheroes
In de doos zat ook nog een leuke zonnebril van Sunheroes. En ook daarvan kun je er eigenlijk nooit genoeg hebben. Nu heb ik er eentje extra en dat is geen overbodige luxe, aangezien ik altijd met een zonnebril in de auto zit (zelfs al schijnt de zon maar een klein beetje). Ik vind het persoonlijk echt niet lekker om te rijden zonder zonnebril!

Psychologie Magazine
Heerlijk leesvoer, voor als ik eindelijk een momentje voor mezelf heb. Erg interessant om wat meer diepgaande verhalen te lezen. De entertainment roddels lees ik wel online! Psychologie Magazine it is…als de zon weer schijnt en ik lekker buiten zit!

Maricase
Italiaanse chocolade = altijd goed! Ik kende Maricase nog niet, maar het verhaal achter deze leuke shop heeft mijn interesse gewekt. Marike Anker werd verliefd op Italië en haar smaken en besloot om Nederland kennis te laten maken met deze heerlijke producten. De onwijs pure chocolade is naar de buurvrouw gegaan, die er overigens heel erg blij mee is. De witte chocolade met vruchten is…euhm…op! En de chocolade koffieboontjes worden opgesnoept bij een heerlijk kopje koffie.

Miss Etam
Volgens Miss Etam verdien ik het als -drukke, werkende, allround- moeder om in de watten te worden gelegd. De leuke patches kun je op een truitje spelden of als versiering op je tas. Lekker zomers…en helemaal hip!

 

2 thoughts on “The Unboxing Box: Moederdag

  1. Gaaf het notitieboekje. Ik hou van lijstjes maken vooral nu ik zwanger ben 🙂 en dat kan hier heel goed in 🙂

  2. Heerlijk, zo’n “eigen” notitieboekje ! Kan ik in mijn werk als kraamverzorgende goed gebruiken om gegevens in te noteren !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.