img_8529Kennen jullie de Familie Olivette? Ze houden met z’n allen vele ballen hoog, maar af en toe valt er eentje. Een happy mama is een happy kind en niet te vergeten de papa in dit verhaal. Marjolein geeft jullie graag een kijkje in hun leven. Familie Olivette ontdekt, test, ervaart en hoopt met fun te informeren, inspireren en adviseren. Wees welkom in hun chaotische wereld! Afgelopen dinsdag vertrok het gezin richting de Julianatoren, om verslag te doen over Halloween in dit leuke park! Ook was er een perspresentatie over het Mega Sint Spektakel.

img_8541Wat waren de kindjes blij toen ze hoorden dat we naar de Julianatoren gingen voor een gezellige dag en een verrassende perspresentatie. We zijn er nooit eerder geweest maar bij het zien van de online foto’s en filmpjes begonnen ze al te stuiteren. Geheel in stijl reisden we af richting de Julianatoren waar alles t/m 29 oktober in het teken staat van Halloween. Het piraten outfit van Olivier (3) en de heksen muts van Yvette (2) kon niet missen. 2 maanden oude Lucas vonden we toch net iets te jong om in de kou mee te nemen en werd vertroeteld bij opa & oma thuis. We waren reuze nieuwsgierig naar dit pretpark.

Onze impressieimg_8647
Na de vrolijke Openingsshow van Jul en Julia was het park geopend en kon het avontuur beginnen. We waren omringd door kleurrijke attracties en vooral heel veel spoken, pompoenen, spinnen en griezelige wezens. Ze keken hun ogen uit en waren blijer dan blij. Olivier is een echte Dino-fan waardoor we gelijk in de rij gingen staan voor de dino-tour. Al snel volgen er meer attracties zoals de helikopter baan, de draaiende piraat, de safaribaan, noem maar op…  Yvette kreeg maar niet genoeg van de trampolines. Meer dan 60 attracties zijn ingesteld op kinderen van 2 tot 12 en meer dan de helft hebben we uitgeprobeerd. Ze kregen de ene verrassing na de andere. In de middag begon het te regenen, maar dat is in dit kindvriendelijke park geen probleem. Er zijn volop overdekte speelgelegenheden.

img_8662Julianatoren is een compact en overzichtelijk pretpark. Tot de leeftijd van circa 12 jaar is dit park een echte aanrader. Op oudere leeftijd zullen ze het iets te eenvoudig en “kinderachtig” vinden. Op deze leeftijd willen ze immers meer actie. Het is heel leuk dat kinderen alles zelf kunnen doen. Het park is echt ingericht op families met jonge kinderen. Geen lange afstanden, alles is lekker dicht bij elkaar en compact. De mascottes Jul, Julia, meneer Kaasschaaf en mevrouw suikerspin lopen regelmatig door het park dat hen heel benaderbaar maakt. Kortom, plezier gegarandeerd.

De grote spookshowimg_8625
De Grote Spookshow in het Jul & Julia Theater was te gek! Er werd volop gedanst en gezongen tijdens de vrolijke show. Het was een groot feest met de muizenvriendjes die we nu van dichtbij konden zien. Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin hadden zich zelfs verkleed als enge vampiers dat Olivier en Yvette wel griezelig vonden.

Het was een heerlijke dag en we komen zeker nog een keertje terug. Voor peuters en kleuters een ideaal park en een echte aanrader.

Video
We hebben met plezier een korte video impressie voor jullie gemaakt

Liefs,
Marjolein van Olivette

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.