img_8595De familie Olivette ging voor ons een dagje naar de Julianatoren! Tijdens deze leuke dag was er ook een pers-presentatie over het Mega Sint Spektakel. Uiteraard is de familie daarheen geweest.

Afgelopen dinsdag was het een feestelijke middag in kinderparadijs de Julianatoren te Apeldoorn. In het Jut & Julia theater kwamen we met veel pers en blije kinderen bijeen voor een bijzondere perspresentatie. Party Piet Pablo en Love piet waren zelfs speciaal ingevlogen vanuit Spanje. En niet zomaar, want ze hadden veel leuke nieuwtjes te vertellen.

img_857150 miljoen views
De perspresentatie begon met het goede nieuws dat het YouTube-kanaal van Party Piet Piablo al 50 miljoen views heeft gehaald! Dit is een enorm aantal en zo verdiend, want elk liedje is feestelijk en fun. De ene na de andere sinterklaas hit werd in de zaal ten gehore gebracht, waar jong en oud spontaan van ging meedansen.

Sinterklaas hit 2016
Naast dit leuke nieuwtje, presenteerde Piet Piablo zijn nieuwe album vol Sinterklaas plezier waaronder zijn nieuwe single “De Sinterklaas en Pieten Jump”.  Dit wordt gegarandeerd de hit van 2016. Er werd gelijk met het publiek geoefend op de dance moves en zangkwaliteiten, waardoor het liedje de hele dag in mijn hoofd bleef hangen. We waanden ons voor heel even in sinterklaastijd. Om zowel de 50 miljoen views te vieren én de lancering van hun CD, ontvingen de twee pieten én hun producent Alex, de eerste exemplaar uit handen van mevrouw Suikerspin.

Liefdes duetimg_8585
Vervolgens werd de gevoelige snaar geraakt toen het duet “Pieten hart” met Love Piet ten gehore werd gebracht. Dit nummer willen beide pieten heel graag opvoeren tijdens Het Mega Sint Spektakel in de Julianatoren op 19, 20 en 26 november. Dit is best bijzonder nieuws aangezien de Julianatoren voor het eerst in de geschiedenis in de winter geopend is.

p1010200Mega Sint Spektakel
Tijdens het mega Sint spektakel kunnen alle bezoekers van de Julianatoren zowel van alle attracties als de vele sinterklaas shows genieten. Het park zal dan omgetoverd worden in sinterklaasstijl waarbij de vele pieten, Amerigo en Sinterklaas zeker niet zullen ontbreken. Dit wordt ongetwijfeld weer een heel groot feest. Wij zijn dan weer graag van de partij en zullen alle pieten nummers uit volle borst meezingen.


Video

We hebben met plezier een korte video impressie voor jullie gemaakt

Liefs,
Marjolein van Olivette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.