Zwanger? Dit zijn de populairste geboortekaartjes van Hippe-Geboortekaartjes.nl

  Een naam verzinnen, een kinderwagen kopen, shoppen voor de leukste babykleertjes: als je zwanger bent, mag je heel wat leuke en soms moeilijke keuzes maken. Eén van die keuzes is: voor welk geboortekaartje ga ik? Of je nou een jongen of een meisje krijgt, van stoere kaartjes houdt of juist liever voor een origineel kaartje gaat: op Hippe-Geboortekaartjes.nl vind je ongetwijfeld het kaartje dat je zoekt. We zetten de populairste geboortekaartjes onder elkaar!

mintgroen-geboortekaartje-jongen1. Mintgroen geboortekaartje voor een jongen
Het mintgroene ruitje komt terug in vele babykamers, en nu ook op geboortekaartjes. Je kunt dit kaartje aanpassen aan je eigen smaak, bijvoorbeeld door het lettertype aan te passen.


lief-geboortekaartje-hartjes2. Lief wit geboortekaartje met hartjes
Helemaal hip: witte kaartjes met een paar kleine elementjes. Grote kans dat je dit populaire kaartje al ergens hebt gespot! En… wil je liever helemaal zelf een geboortekaartje maken, ook dat kan op deze site. Kies je formaat kaartje, ga voor een mooi lettertype, selecteer de leukste elementjes en maak zo je eigen originele geboortekaartje.

geboortekaartje-foto-sterren3. Geboortekaartje met foto
Natuurlijk wil jij je baby meteen showen aan je familie en vrienden. Dat kan met dit mooie foto-geboortekaartje met koperen sterren. Op Hippe-Geboortekaartjes.nl vind je nog veel meer geboortekaartjes met foto.


geboortekaartje-kraft-karton-wegwijzers4. Kraft geboortekaartje met wegwijzers
Super origineel, dit geboortekaartje met karton-achtergrond. Je kunt zelf de tekst op de wegwijzers aanpassen, zodat je er helemaal je eigen kaartje van kunt maken.

staand-geboortekaartje-watercolour-confetti5. Staand geboortekaartje met waterverf
Naast heel veel vierkante dubbele geboortekaartjes (dus met 4 zijdes) vind je op Hippe-Geboortekaartjes.nl ook veel kaartjes in het hippe formaat dat ‘staand enkel’ genoemd wordt. Zoals dit geboortekaartje waarin ook de confetti-trend is verwerkt en waar een hippe ballon met watercolor op staat.

Dit waren 5 van de meest verkochte geboortekaartjes. En… ben je al logohipnieuwsgierig geworden naar de rest van de collectie? Neem dan snel eens een kijkje op Hippe-Geboortekaartjes.nl, want hier vind je meer dan 1000 ontwerpen, én de site wordt ook nog eens regelmatig aangevuld met nieuwe ontwerpen volgens de laatste trends.

banner samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.