HEMA is dit Sinterklaasfeest begonnen met een geheel uitgebreid assortiment aan snoepgoed. Geen Sinterklaasfeest is compleet zonder chocoladeletters, pepernoten en marsepein. 

Chocoladeletters

Bij HEMA haal je chocoladeletters in de smaken melk, wit, puur en ook hazelnoot en karamel zeezout in melkchocolade. De chocoladeletters zitten in een nieuwe verpakking. Zo zijn de letters al een cadeautje op zich om weg te geven of om lekker zelf te houden. De chocoladeletters hebben een nieuwe receptuur gekregen. Ze bevatten iets meer cacao dan voorheen. Melkchocolade bevat 37% cacao, witte chocolade bevat 26% cacao en puur bevat 56% cacao

 

Melkchocoladeletter van A tot Z

Of je nou Quinten of Xandra heet, met de 160 gram melkchocoladeletter van HEMA kan je alle namen spellen. Deze chocoladeletters zijn verkrijgbaar in alle letters van het alfabet.

 

Kruidnoten in nieuwe smaken

Dit jaar zijn er bij HEMA vier nieuwe kruidnootsmaken bijgekomen: tompoucesmaak, appeltaartsmaak, stracciatellasmaak en karamel zeezoutsmaak. Natuurlijk zijn de andere bekende smaken er ook weer: stroopwafelsmaak, pumpkin spice smaak en chocolade truffel.

 

Marsepein in het klein

Amandelmarsepein in de vorm van eten zoals groente, fruit, sushi en pizza. Een leuke decoratie om neer te leggen tijdens de feestdagen en vooral ook heel lekker.
Meer informatie vind je hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.