Ben je zwanger en tussen de 25 en 35? Dan weet ik bijna zeker dat je minimaal 1 vriendin hebt die ook zwanger is. En als je dan op zoek gaan naar dat ene speciale geboortekaartje, wil je wel uniek zijn! Hoe pak je dat aan?

Tip 1: Goudfolie is the way to go

Goudfoliekaarten worden steeds populairder, maar wist je ook dat je bij sommige sites zelf je goudfoliekaart kunt maken? Bij Hippe Geboortekaartjes kun je bijvoorbeeld zelf de goudfoliekaart aanpassen, of een ontwerp kiezen en de naam van je baby in goudfolie laten zetten. Je kunt zelfs enveloppen met een gouden inlay erbij bestellen!

Tip 2: Plaats een mooie versiering op je geboortekaartje

Wat superorigineel is, is om zelf iets toe te voegen aan je geboortekaartje. Plak bijvoorbeeld een houten hartje op de kaart, of voeg een label toe. Bij Made for Moments kun je dit bij elk geboortekaartje doen! Het handigste is om te kiezen voor een makkelijk product dat jij en een vriendin in een handomdraai op de kaart bevestigen.

Tip 3: Maak je geboortekaartje helemaal zelf

Wil je zeker weten dat niemand jouw kaart heeft? Maak dan zelf een kaartje met de leuke afbeeldingen en achtergrondjes uit de editor van Poobies. Begin met een achtergrondje en voeg daarna leuke afbeeldingen toe van diertjes, silhouetjes van kinderen, bloemen of eigen afbeeldingen. Ook met de teksten kan jij bepalen waar het staat en in welk leuk lettertype.

Tip 4: Ga in gesprek met de designer

Heb je en uniek idee in je hoofd, maar vind het moeilijk om dit zelf te maken? Bij Made for Moments kan je in gesprek met de designers. Zij maken dan een kaartje van jouw idee! Met een paar feedbackrondes krijg jij het geboortekaartje wat je in gedachten had. En weet je zeker dat niemand dít geboortekaartje zal hebben.

Tip 5: Betrek je oudste kind

Als je een 2e kind krijgt is het extra leuk om je oudste kind bij het geboortekaartje te betrekken. Kies een zusje- of broertje kaartje, of laat je oudste kind meebeslissen met welke geboortekaart het wordt. Plaats daarna een lieve foto van de twee samen op de kaart, of schrijf een tekstje of gedichtje namens je oudste kind(eren).

Tip 6: Maak je kaart af met een sluitsticker

Geen gedoe met het likken aan enveloppen én tegelijk een superuniek pakketje: dat is het leuke van een sluitsticker op maat. Bij Hippe Geboortekaartjes kan je makkelijk een sluitzegel laten maken met de naam van je kind erop, of een element van je geboortekaartje erin verwerkt. En natuurlijk kan je ook kiezen uit de standaard collectie. Ben je bevallen? Met een sluitzegel plak je makkelijk de enveloppen dicht.

Uitgelichte afbeelding: Pixabay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.