Op verzoek van een lezeres, deel ik graag 6 Sinterklaascadeaus met jullie, onder de 15 euro. Alles staat per leeftijdscategorie (ik kies voor 0 t/m 8 jaar in dit overzicht), zodat je meteen kunt kijken wat er eventueel geschikt zou zijn voor bij jullie in de zak.

0-2 jaar

TOMY Lamaze Kapitein Kalamari

Alle hens aan dek voor leuke avonturen met Kapitein Kalimari van Lamaze van TOMY! Met zijn acht activiteiten poten, een krakend hoedje en een verstopte kiekeboe-spiegel, stimuleert dit speeltje de baby’s verbeeldingsvermogen en worden de baby’s zintuigen bevorderd. Zoals elk andere Play & Grow speeltje van Lamaze, bevat ook deze een handige ophangclip waardoor Kapitein Kalimari overal mee naartoe kan. Alle speeltjes van Lamaze zijn speciaal ontwikkelt voor het aanmoedigen van de ontwikkeling van baby’s en de interactie met hun ouders.

Meer informatie vind je hier.

Bumba Opblaasbare Kruiproller

Bumba opblaasbare kruiprol, met leuke afbeeldingen van het ondeugende clowntje Bumba en Bumbalou. Op deze leuke Bumba rol kan het kind klauteren, rollen of gaan zitten. De balletjes geven een zacht rinkelend geluid. In de kruiprol zitten plastic scheidingen met gaten, zodat de balletjes er doorheen kunnen, leuk als spelletje voor het kind. Je zult zien hoe fanatiek jouw kleintje er uiteindelijk achteraan gaat door alle geluidjes die hij/zij hoort. Geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden. Afmeting Ø 25 cm, lengte 43 cm.

Meer informatie vind je hier.

Fisher-Price Stapel en Leer Blokken

Deze vijf blokken in heldere kleuren kunnen worden gestapeld, gemixt of naast elkaar worden geplaatst voor een kleurrijk geheel.

Elk van de vijfzijdige kubussen bevat interessante structuren, schattige figuren, cijfers en bekende voorwerpen. Leerzaam en leuk tegelijk dus! Leuk om samen te doen. En na het bouwen kun je hem natuurlijk omgooien om weer opnieuw te beginnen…succes (en veel gegiechel gegarandeerd).

Meer informatie vind je hier.

Nijntje Verstoppertje Spelen

Het Nijntje Verstoppertje Spelen spel is geschikt voor de allerkleinsten! Verstop Nijntje ergens in de kamer, druk op de knop en Nijntje roept om de 10 seconden: Ik ben hier! Wie Nijntje als eerste vindt, wint het spel! Het spel wordt geleverd in een metalen blikje en is niet zo heel groot, dus gemakkelijk op te bergen na gebruik.Wij hebben zelf dit spelletje gehad en dat was een heel groot succes! (ook verkrijgbaar met Woezel en Pip of Bumba)

Meer informatie vind je hier.

Mega Bloks First Builders

Deze Mega Bloks First Builders blokkentas heeft 60 Maxi blokken, waarmee je oneindig veel bouwmogelijkheden hebt. De creativiteit wordt gestimuleerd tijdens het bouwen evenals het ruimtelijk inzicht en de oog-hand coördinatie. Daarnaast leren kinderen op speelse manier de kleuren. Leuk om samen te bouwen, uren speelplezier gegarandeerd! En omdat je het weer kunt opbergen in de tas, neem je het ook gemakkelijk mee naar bijvoorbeeld opa en oma (verschillende kleuren-variaties verkrijgbaar).

Meer informatie vind je hier.

nijntje Houten Blokken Boerderij

Met deze houten blokkenset van nijntje in boerderij-thema kunnen kindjes eindeloos bouwen, en dat is nou juist de bedoeling. De set bestaat uit 28 houten blokjes in vrolijke kleuren en hiermee bouw je een boerderij, compleet met nijntje, boris en allerlei dieren. Na het spelen kunnen de blokjes weer opgeborgen worden in stevige verpakking met handvat. Een ideaal geschenk als eerste blokkenset of als uitbreiding op de houten blokkenton van 50 blokjes. Bevordert het gebruik van de fantasie en spelenderwijs worden de fijne motoriek en oog-handcoördinatie ook getraind. Wordt geleverd in full-colour doos met handvat.

Meer informatie vind je hier.

3-4 jaar

Fisher-Price Doktersset

De dokterstas is veranderd in een zachte versie waar alle onderdelen gemakkelijk in passen. Met nieuwe, frisse kleuren is deze doktersset speciaal ontworpen voor peuters om bezoekjes aan de huisarts of consultatiebureau minder eng en vertrouwder te maken.

Op een leuke en speelse manier kunnen kindjes leren waar de verschillende attributen uit de dokterstas voor gebruikt worden en dat dit helemaal niet eng is.

Meer informatie vind je hier.

Woezel & Pip Ik leer Op weg naar de Basisschool

Vormen en kleuren leren, letters, tellen, maar ook verschillende dieren komen met dit leuke spel aan bod! Samen met de beste vriendjes Woezel & Pip bereid je je kleintje voor op de spannende stap naar de basisschool! Woezel & Pip Ik leer Op weg naar de Basisschool is het ideale cadeau voor een kindje vanaf 3 jaar dat gaat beginnen aan het spannende avontuur op de bassischool! Maar ook kindjes die al op de basisschool zitten zullen heel veel pret beleven met dit leuke spel!

Meer informatie vind je hier.

Junior Megasaur Interactieve Dinosaurus

Leuke educatieve dinosaurus met praatfunctie. Deze megasaurus maakt verschillende geluiden zoals eet-, brul-en stampend geluid, afhankelijk van welke knop ingedrukt wordt. Druk je op de knop op zijn kop dan herhaalt de dinosaurus wat jij tegen hem vertelt! Hij heeft bewegende armen en zijn ogen geven licht zodra de knop op zijn kop ingedrukt wordt. Deze dinosaurus moedigt kinderen aan om creatief te zijn en assisteert bij het communiceren door middel van de terugpraatfunctie.

Meer informatie vind je hier.

Ses Hamertje Tik fantasie

SES Hamertje tik fantasie om de mooiste fantasiefiguren te maken. Hamertje Tik kent iedereen, in deze set van SES zijn hoogwaardige materialen gebruikt. Naast de klassieke Hamertje Tik is deze fantasie set een leuke aanvulling met andere vormpjes waardoor andere figuren gelegd kunnen worden.

Meer informatie vind je hier.

Kroko Loko

Kroko Loko heeft altijd grote trek. Het maakt hem niet uit wat voor dier het is, als hij maar te eten krijgt. En hoe meer hij eet, hoe langer hij wordt! Jij kunt Kroko Loko voeren door te onthouden waar de juiste dierenkaartjes liggen. Wie maakt de langste krokodil?

Met Kroko Loko is een superleuk dierenmemo-spel waarmee jonge kinderen spelenderwijs leren dieren herkennen, samen spelen en onthouden.

Meer informatie vind je hier.

Halli Galli Junior

Spectaculair reactiespel voor kinderen vanaf 4 jaar! Iedere speler krijgt een gedekte stapel kaarten. Op elke kaart staat een vrolijke of een verdrietige clown. Om beurten draait iedere speler een kaart om en legt deze op zijn eventueel eerder omgedraaide kaarten. Zo is voor iedere speler altijd maar één kaart zichtbaar. Als van een bepaalde clown precies 2 lachende exemplaren zichtbaar zijn, proberen alle spelers zo snel mogelijk op de bel te drukken. Maar als er een verdrietige clown op tafel ligt, moet je juist niet op de bel drukken! Wie als eerste correct op de bel drukt, krijgt alle open kaarten. Wie geen kaarten meer heeft, is uitgeschakeld. Wie blijft als laatste over?

Meer informatie vind je hier.

5-6 jaar

L.O.L. Surprise Bal Glitter Globe Winter Disco

Pak 8 verrassingen uit inclusief nieuw haar met zwevende glitters met de L.O.L. Surprise!™ Glitter Globe™. Nu voor het eerst: geef de pop water te drinken met het flesje en dan onthult het water de prachtige, glinsterende glitters in het haar. Beweeg ze of houd ze zelfs ondersteboven om het fantastische sneeuwboleffect te zien. Verzamel alle 12 gloednieuwe glitterpoppen, zoals Snow Leopard en Sleigh Babe. Ze zijn helemaal klaar voor de winterdisco. De poppen hebben een extra waterverrassing, want ze kunnen spugen en van kleur veranderen. Elke pop is verpakt in een mooie, kristalvormige bal met een doorzichtige voorkant die je kunt gebruiken als display. Voeg water toe aan de bal om nog een kleurrijke glitterverrassing te onthullen, want de bal wordt ook een sneeuwbol! Verzamel L.O.L. Surprise!™ Glitter Globe™, diertjes en Lils™ in de Winter Disco™-serie en verbind de ballen met elkaar om een prachtige Sneeuw B.B. te maken. Verzamel ze allemaal!

Meer informatie vind je hier.

L.O.L. Surprise Boys

Pak de broer van een van de populaire L.O.L. Surprise!™-poppen uit met L.O.L. Surprise!™-jongens! Elk personage heeft een vergelijkbare opvallende stijl zoals zijn zus, maar met een eigen unieke twist. Ga op zoek naar King Bee, broer van Queen Bee, Smarty Pants, broer van Teacher’s Pet, en andere geweldige broers, zodat je de hele familie kunt verzamelen! Geef de pop een flesje of stop deze in bad om watersurprises te ontdekken, inclusief kleurverandering! De bal wordt ook een draagtas, poppenstandaard of speelset. Verzamel alle 8 de personages.

Meer informatie vind je hier.

Poepspel

Het Poepspel is het kinderspel waarbij iedereen windt! Raak zoveel mogelijk kaarten kwijt door kaarten af te leggen. Wat komt er na WC-papier? Handen wassen! Leg zo snel mogelijk de goede kaart met de goede kleur neer. De speler die de meeste kaarten overhoudt, verliest en speelt verder met een drol op zijn hoofd! Hilarisch om samen te spelen met het hele gezin. Wij hebben er kostelijk om moeten lachen allemaal in ieder geval.

Meer informatie vind je hier.

Totum Sweet charm factory

Met deze Totum Sweet charm factory in mooie geschenkverpakking maak je de mooiste sieraden en trendy accessoires. Maak vrolijke kawaii style snoep- en donutvormige sieraden met foamdough. Inclusief siliconen hartvormige mal voor meer dan 40 designs: 2 kettinkjes, 8 oorbellen, 2 sleutelhangers. inclusief 4 viltstiften en fine liner in luxe bewaarkoffer. Een supermooi cadeau, so sweet! Uren fröbelen met sieraden, wie wil dat nou niet?!

Meer informatie vind je hier.

Squirrels Go Nuts

Verschuif de eekhoorns en verstop de nootjes. De winter komt er aan. Kan jij de eekhoorns helpen om hun wintervoorraad onder de grond te verstoppen? “Squirrels Go Nuts” is een schuifpuzzel met 60 opdrachten van makkelijk tot razend moeilijk.

Squirrels go Nuts stimuleert ruimtelijk inzicht en probleem oplossend vermogen. Al spelend leren kinderen hoe ze dit soort problemen efficiënt moeten aanpakken en oplossen. Het spel vereist planning: er moet logisch nagedacht en vooruitgedacht worden. Kinderen moeten zich goed concentreren op het aan te pakken probleem (gerichte aandacht), en naarmate de oplossingen ingewikkelder worden is ook steeds meer volgehouden aandacht/doorzettingsvermogen nodig.

Meer informatie vind je hier.

Dokter Prik

Dokter prik, lijd jij aan Stinkvoetose of Jeukitis? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Maak je klaar om te genezen of genezen te worden door Dokter Prik! Ben jij dapper genoeg om je prik te ontvangen? Terwijl het virus van speler naar speler gaat, wordt de spanning groter en groter. Zorg dat jij het virus niet bij je draagt wanneer je bij Dokter Prik op bezoek komt!

Zorg dat jij degene bent die de prik uitdeelt om Dokter Prik te winnen! Dokter Prik: Lachen is het beste medicijn!

Meer informatie vind je hier.

7-8 jaar

Uno

Het doel van dit spel? Troef de eerder gespeelde kaart met een kaart van dezelfde kleur of hetzelfde symbool. Maar let goed op de actiekaarten en hou het bluffen van de tegenstander in de gaten!

Voor 2 tot 10 spelers. Vanaf 7 jaar.

Meer informatie vind je hier.

Speed Cups

Concentratie-, reactie- en behendigheidsspel voor het hele gezin. Je krijgt 5 bekers in verschillende kleuren. Elke ronde draait een speler de bovenste kaart van de stapel om. Daarop staan 5 voorwerpen in de kleuren van de bekers horizontaal of verticaal georiënteerd. Zo kunnen er 5 vogels in een boom zitten of 5 shirts aan een waslijn. Je probeert nu zo snel mogelijk je bekers op of naast elkaar te zetten op de manier waarop dit op de kaart is aangegeven. Ben je als eerste klaar, druk dan snel op de bel. Heb je het goed, dan win je de kaart. De speler met de meeste kaarten wint het spel. Speed Cups heeft zeer eenvoudige spelregels, waardoor het snel te leren is. Leuk voor families met kinderen, maar ook voor studenten en veelspelers die iets luchtigs tussendoor willen doen.

Meer informatie vind je hier.

The Game

The Game, het spel, is je tegenstander. Jullie moeten samen winnen, maar ook al zijn de regels eenvoudig – gemakkelijk is het niet. Maak afspraken en werk samen, alleen dan lukt het om alle kaarten te spelen. Tijdens het spel ontstaan in het midden van de tafel vier stapels met kaarten. Twee stapels stijgen in waarde (1-99) en twee stapels dalen in waarde (100-2). De spelers spelen samen tegen het spel en proberen zoveel mogelijk kaarten, in het beste geval alle 98, af te leggen op de vier stapels.

Meer informatie vind je hier.

Sushi Go

Geef de sushi door! In dit vlotte kaartspel probeer je de beste combinaties van sushi gerechten te verzamelen. Scoor punten met de meeste maki rolls of door een complete set sashimi te verzamelen. Dompel je favoriete nigiri in wasabi om de waarde te verdrievoudigen. Maar vergeet het toetje niet, want anders verlies je punten! Scoor de meeste punten en laat zien dat je een echte sushi chef bent!

Meer informatie vind je hier.

Ravensburger Koehandel

Éénmaal… andermaal… verkocht! Wie is de gelukkige eigenaar van de prijskoe Bertha of één van de andere dieren? Menige doortrapte koehandel loopt volkomen uit de hand. Maar wie heeft nu eigenlijk wie te pakken? Alleen wie met boerenverstand biedt en listiger is dan de rest krijgt de lucratiefste dieren in handen en wint koehandel van Ravensburger!

Meer informatie vind je hier.

Qwixx – Dobbelspel

Bij Qwixx hoef je niet op je beurt wachten – iemand dobbelt en iedereen kan de worp benutten! Hoe meer getallen je op je scoreblad aankruist, des te meer punten je krijgt. Qwixx kan in twee minuten worden uitgelegd en is spannend tot de laatste worp! Dobbel mee en laat je aansteken door de Qwixx-koorts!

Geschikt voor 2 tot 5 spelers vanaf 8 jaar.

Meer informatie vind je hier.

Uitgelichte afbeelding: Pixabay

One thought on “6 leuke Sinterklaascadeaus tot 15 euro (op leeftijd geselecteerd)

  1. Junior Megasaur Interactieve Dinosaurus dat zou mijn kleindochtertje Lexie fantastisch vinden, haar vader is grootgebracht met dinosaurussen en zij heeft die liefde overgenomen .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.