Al 15 jaar lang zorgt Video van Sint voor onvergetelijke Sinterklaaservaringen in Nederlandse huiskamers. Creëer eenvoudig en snel je eigen gepersonaliseerde videoboodschap van Sinterklaas voor je gezin, familie of vriendengroep tijdens pakjesavond.

De Magische Stoomtrein: een nieuw avontuur

Het jubileumjaar introduceert het nieuwe avontuur “De Magische Stoomtrein”. In dit 14 minuten durende verhaal neemt Sinterklaas even de tijd om alle aanwezigen (maximaal 10 personen) persoonlijk te begroeten. Hij kent ieders naam, hobby’s en geeft complimentjes over school of zwemles, maar kan ook wat strenger zijn over bijvoorbeeld het opruimen van de kamer of het leeg eten van het bord. De reacties van de kinderen zijn onbetaalbaar wanneer ze horen hoeveel Sint over hen weet.

Naast de mogelijkheid om namen en weetjes toe te voegen, kun je ook 2 persoonlijke foto’s in het Grote Boek plaatsen en nog eens 3 verschillende foto’s verspreid over de hele film. Belangrijk is dat Sinterklaas ook de verstopplek van de cadeautjes kan onthullen. Al deze opties zijn naar eigen keuze in te vullen, zodat je de Video van Sint kunt aanpassen aan jouw gezin en het perfecte moment van vertoning.

Bestellen en personaliseren is eenvoudig

Het bestellen en personaliseren van Video van Sint is eenvoudig en leuk. De video biedt ruimte voor 10 personen, ideaal voor groepen en gezinnen. Je hebt de keuze uit 6 verschillende onderwerpen, waarvan 2 optioneel, en bijna 500 verschillende keuzes. Zo is er voor iedereen iets passends.

Je stelt de Video gemakkelijk zelf online samen en kunt deze vervolgens bestellen als download of op DVD. De download is binnen een uur beschikbaar om te bekijken en te downloaden, perfect voor last-minutes dus. Als je kiest voor de DVD, wordt deze discreet verpakt in een witte envelop die ‘anoniem’ in de brievenbus valt. Elke DVD-bestelling bevat een gesigneerde kaart van Sint en een envelop uit Spanje.

Bij de meest uitgebreide versie ontvang je naast de download en DVD ook een verjaardagsvideo, 5 extra verhaaltjes, een gesigneerde kaart en een envelop uit Spanje.

Om je ervaring compleet te maken, zijn er extraatjes zoals optionele Sinterklaasliedjes, extra verhaaltjes en zelfs extra post van Sint met 5 prachtige gesigneerde kaarten van het avontuur, elk met bijbehorende envelop uit Spanje.

 

18 gedachten over “Video van Sint: al 15 jaar onmisbaar in de Nederlandse huiskamers!

 1. Het cadeautje wat bovenaan de verlanglijst staat van mijn dochters is gravritrax junior.
  Ik doe graag mee in voor mijn dochters.

 2. Wat leuk! De video van Sint maakt pakjesavond altijd extra magisch! Mijn jongens kunnen daar zo van genieten! Ik maak dan ook graag kans!

 3. Hier staat het huis van Gabby bovenaan het verlanglijstje van ons dochter.
  Deze video zou pakjesavond helemaal af maken.
  Wat zou ze genieten

 4. Geweldig een video van Sint! Bovenaan op het verlanglijstje van mijn meiden staat lego en Mama Surprise Cavia en knutselspulletjes.

 5. Super leuke actie, ik doe heel graag mee! Bovenaan het verlanglijstje van mijn dochters staat Bitzee het interactieve diertje, maar ook altijd is lego friends van de partij.

 6. Boven aan t lijstje van onze jongens staat een voetbalpakje. Onze dochter vraagt mooie armbandjes! Helaas is onze jongste er dit jaar achtergekomen dat wij de Sint zijn, daar was zijn grote zus niet blij mee hihi.
  Van de week zei ie dat dacht dat er dit jaar dan ook wel geen filmpje van de Sint zou komen.. wat zou het te gek zijn, om hem hier toch mee te kunnen verrassen🙏

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.