December komt alweer dichterbij, voor je het weet zitten we middenin de feestdagen. Hieronder deel ik 10 cadeaus die ik leuk vind voor kinderen van 0 tot 3 jaar.

#1 Giechel & Grom monster
Knijp in het zachte buikje van het Giechel & Grom monster, voor grappige monstergeluidjes en korte melodietjes, of trek aan zijn beweeglijke armen. Dit speel ‘ding’ heeft een heleboel grappige materialen en een schattig gezichtje. Het is een grappig vriendje voor kleine knuffelmonsters. (geschikt vanaf 6 maanden)

#2 Activiteiten Kubus
Kies een kant en maak plezier met de VTech Baby Activiteiten Kubus!
De VTech Baby Activiteiten Kubus is een kleurrijke kubus om te ontdekken. Druk op de interactieve toetsen of draai de wijzer en maak kennis met dieren, cijfers, kleuren, etenswaren, voorwerpen en muziek.Luister tijdens het spelen naar de grappige geluiden, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes voor nog meer speelplezier. Het interactieve boekje activeert gezongen liedjes. Het bewegen van de verschillende onderdelen en het plaatsen van de vormen in de juiste opening draagt bij aan de ontwikkeling van de fijne motoriek en de oog-handcoördinatie. (geschikt vanaf 9 maanden)


#3 Snackmonster doolhof
Je kindje voert het snackmonster de lekkerste hapjes via de twee sleufjes en ziet ze in het buikje en de staart van het monster rollen én hoort grappige geluidjes. ‘Hap, hap’! Als hij hapt, lichten zijn ogen op. Als etenstijd voorbij is, schuif je het klepje bij zijn staart dicht om de “snacks” in het monster op te bergen. (geschikt vanaf 9 maanden)

#4 Loopauto
Omdat de meeste kinderen als ze 1 jaar zijn, nog bezig zijn met het leren lopen, lijkt een loopauto mij een ontzettend functioneel cadeau. Kinderen die nog niet zelf kunnen lopen kunnen zich vasthouden en erop zitten. Vaak zijn de loopauto’s gemaakt van stevig materiaal, wat geen overbodige luxe is bij die kleintjes. Ze kunnen dus naar hartenlust botsen, wat ook zeker gaat gebeuren! (geschikt vanaf 10 maanden)

#5 Autobaan met auto’s
O, dit vind ik echt zo’n nostalgisch cadeau, een autobaan met auto’s. Ik heb zelf vroeger ook met zoiets soortgelijks gespeeld. Uren kon ik me ermee vermaken! Rijd met de autootjes op rubberen wielen over de gekleurde diagonale banen en race vervolgens naar beneden! De autobaan heeft 4 diagonale banen en wordt geleverd met 3 kleine autootjes. Spelen met deze autobaan stimuleert oog-handcoördinatie en inzicht in oorzaak-gevolgrelaties.
(geschikt vanaf 18 maanden)

#6 Woezel en Pip houten blokken
De Woezel & Pip houten blokken zijn uitgevoerd in verschillende zachte kleurtjes en zijn voorzien van leuke illustraties van Woezel & Pip en hun vriendjes uit de Tovertuin. Bouw wat je wilt met deze blokken, laat je fantasie werken. De 50 stuks blokkjes worden geleverd in een stevige kartonnen ton met deksel en hengel.
(geschikt vanaf 2 jaar)

#7 Kaartspel nijntje, wat hoort erbij?
Met het nijntje wat hoort erbij kaartspel leert je kindje samen met nijntje wat er bij elkaar hoort. Met een gieter kan nijntje bijvoorbeeld de plantjes water geven en een comfortabele stoel is natuurlijk om lekker samen op te zitten. Met duidelijke en vooral heel erg herkenbare plaatjes van Dick Bruna. (geschikt vanaf 2 jaar)


#8 Ik leer vormen en kleuren
Leer met behulp van de 6 spelletjes alles over vormen en kleuren. Om alleen of samen mee te spelen. Met ‘ik leer vormen & kleuren’ leren kinderen spelenderwijs kleuren benoemen, vormen & silhouetten herkennen, de woordenschat vergroten en verbanden leggen. Kan jij een afbeeldingen met dezelfde vorm of kleur vinden? Maak zo de grote lottokaart compleet. Het spel bevat 4 dubbelzijdige lotto kaarten en 48 fiches. De spelletjes lopen op in moeilijkheidsgraad. (geschikt vanaf 2 jaar)


#9 Doktersset 

Met nieuwe, frisse kleuren is deze doktersset speciaal ontworpen voor peuters om bezoekjes aan de huisarts of consultatiebureau minder eng en vertrouwder te maken. Op een leuke en speelse manier kunnen kindjes leren waar de verschillende attributen uit de dokterstas voor gebruikt worden en dat dit helemaal niet eng is.
(geschikt vanaf 3 jaar)


#10 Play-doh bij de tandarts
Kids kunnen voelen hoe het is om tandarts te zijn met de klassieke Play-Doh Bij de tandarts speelset. Begin de behandeling met het maken van een paar tanden met de tandenvormpjes en controleer ze met het spiegeltje. Boor de gaatjes met de elektrische boor en vul ze met nog meer Play-Doh. Zit er iets vast tussen de tanden? Trek het eruit met het pincet. Maak een beugel met de roller en speel dat je de tanden mooi schoonhoudt door een beetje namaaktandpasta door de tandenborstel te persen en ze vervolgens te poetsen. (geschikt vanaf 3 jaar)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.