Ik deelde een aantal dagen geleden al een inspiratieblog voor Vaderdag, maar laten we ook zeker de opa’s niet vergeten. Een gepersonaliseerd cadeau met naam is daarom een ontzettend leuk idee. Er zijn een heleboel leuke cadeaus te bedenken, maar ik deel mijn drie favorieten met jullie!

#1 Schort met naam
Ik weet natuurlijk niet hoe het met jullie opa’s zit, maar mijn vader (de meest fantastische opa voor mijn jongens), is altijd een heuse barbecuekoning geweest. Tegenwoordig vindt hij het ook heerlijk als er voor hem gezorgd wordt, maar vroeger stond hij werkelijk waar uren achter de barbecue, om voor grote groepen vlees te bakken. Overigens is mijn vader altijd de keukenprins geweest…en nog steeds trouwens. Ik weet niet beter dan dat hij altijd achter de pannen staat als er gekookt moet worden. Een schort is ontzettend leuk om te geven dus en ook zeer zeker heel erg handig tijdens het barbecueën of aanmodderen in een buitenkeuken.

#2 Mok met foto en naam
Zijn jullie opa’s een beetje gek op koffie? En gepersonaliseerde mok met naam en foto is natuurlijk altijd leuk om te geven en te krijgen. Er hoeft eigenlijk niet eens uit gedronken te worden, het is namelijk ook leuk om hem ergens neer te zetten. En als opa nog niet met pensioen is dan is het leuk om deze mok te geven zodat hij er op zijn werk uit kan drinken. Je weet in ieder geval zeker dat iemand anders er niet uit zal gaan drinken.

#3 Badjas met naam
Voor de opa’s die wel houden van een dagje welness, is het een leuk idee om een badjas met naam cadeau te doen. Zo weet hij altijd weer zijn eigen warme badjes te vinden. Of gewoon voor thuis, want niet iedereen houdt ervan om naar de sauna te gaan. Gewoon op de camping zitten met je badjas aan, of in de ochtend in de tuin met een kop koffie is natuurlijk ook al erg fijn.

Er is nog veel meer leuks te krijgen, dus laat je vooral inspireren tijdens jouw zoektocht naar het perfecte cadeau.

Afbeelding: Pixabay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.