Mijn nichtje en haar BABY born® zijn bijna onafscheidelijk. En hoewel deze lieve pop soms vergeten wordt bij oma, loopt ze er het liefste de hele dag mee rond. Zo nu en dan gaat de pop lekker in bad, mee op de fiets en nu kan er zelfs samen met BABY born® worden gebarbecued. Want buiten eten na een dag buiten spelen is natuurlijk een logisch ding. De worstjes, vis en maiskolven smaken perfect als ze net van de barbecue komen.

De appelvormige grill maakt zelfs barbecue geluiden en de kooltjes beginnen te gloeien (wel eventjes batterijen erin doen natuurlijk). En als het eten klaar is pak je het op met de tang en serveer je het keurig op de twee bordjes. Je kunt keurig eten met een vork en er is zelfs heerlijke kersen- en sinaasappellimonade om te drinken.

Je kunt de BABY born® zelfs een schattige roze jurk aantrekken tijdens het eten. De andere kleren zijn misschien wel vies geworden tijdens het buitenspelen en iedereen wil toch netjes aan tafel zitten, zelfs een pop.

Stiekem vindt mijn neefje het ook leuk om ermee te spelen en dan voornamelijk met de barbecue zelf. Het ziet er toch ook ontzettend gezellig uit allemaal? Ik denk dat ik binnenkort gewoon een keertje mee ga eten daar!


BABY born® Play & Fun Barbecue set
met jurk, grill met licht- en geluidseffecten, 3 worstjes, 2 maiskolven, 1 vis, barbecue tang, 2 borden met 2 vorken en 2 flesjes limonade. Let op: Pop dus niet inbegrepen!!

[bol_product_links block_id=”bol_5b13d7c9d0a50_selected-products” products=”9200000084782836″ name=”born” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Een gedachte over “BABY born® Play & Fun Barbeque Set

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.