Vaderdag komt er al weer aan, dus het is tijd om weer na te gaan denken wat we dit jaar weer gaan kopen of knutselen. Mijn vriend werkt sinds oktober vorig jaar voor een andere werkgever en heeft daar ook een eigen kantoor gekregen, compleet met geborduurd schilderij aan de muur. Gelukkig gaan ze begin augustus verhuizen naar een modern pand, waar het kantoor ook een wat modernere look zal krijgen. Ik dacht dus, waarom niet iets leuks voor op zijn bureau.

#1 Fotolijstje
Klinkt misschien wel truttig (en ís misschien ook wel truttig) maar een foto van de kids is altijd leuk om naar te kijken, zeker tijdens een zware werkdag. Je hebt dan toch een klein beetje het gevoel dat je iets van thuis bij je hebt. Ik heb de mazzel dat ik thuis werk, dus alles gewoon om me heen heb (inclusief live entertainment van de kinderen), maar niet iedereen heeft deze luxe. Ik denk dat we een blanco fotolijstje gaan kopen en daar zelf iets moois mee gaan maken, met verf en plak dingetjes.

#2 Mok
Ook een leuk idee is een mok bedrukken. Als echte koffieleut is een goede mok natuurlijk nooit overbodig. Thuis hebben we een allegaartje van mokjes (we hebben toen alle DE punten ingeleverd en daar verschillende soorten en maten mokken en theeglazen van gekocht). Op het werk is het natuurlijk extra handig om een herkenbare mok te hebben, zo weet je zeker dat niemand anders er uit zal drinken. Je kunt ook een mok met foto bestellen, ook origineel en erg leuk. Ik vind het trouwens ook wel een leuk cadeau voor opa (die is tenslotte ook papa)!

#3 Muismat
Ook deze kun je tegenwoordig zelf ontwerpen op internet. Met foto, of tekst, of allebei..het is allemaal mogelijk. En het is natuurlijk ook weer een heel persoonlijk cadeau waar papa een hele tijd mee kan doen. En op ieder bureau is tegenwoordig wel een computer of laptop te vinden, dus in 99,9% van de gevallen ook een muis.

Wat geef jij voor Vaderdag?

Afbeelding: Pixabay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.