De nieuwe Bigben kinderwekkers met nachtlamp in de vorm van een panda (Bao), konijn (Baxter) en kikker (Trevor) zorgen ervoor dat ieder kind vrolijk zijn bed uitkomt. Zelfs pubers van bijna 14 vinden ze erg leuk, althans die van mij. Omdat hij het vaak niet relaxed vond als ik hem wakker maakte, is hij sinds hij een wekker heeft een stuk opgewekter als hij opstaat (hoe bestaat het?). Natuurlijk delen we graag onze ervaringen met Trevor met je in dit artikel!

Nachtlamp en drie verschillende wektonen

Het is niet zo dat die ene van 1.80 cm bang is in het donker, maar je moet toch zeker wel een klein lampje aan hebben in je kamer als je slaapt? Gelukkig heeft Trevor een nachtlamp, zodat hij toch nog wat kan vinden in de nacht (bijvoorbeeld je gum, omdat je je ineens bedenkt dat je die de volgende ochtend nodig hebt). Daarnaast kun je drie verschillende wektonen instellen, op verschillende volumes. Vraag me niet waarom, maar hij heeft de wektoon van zijn keuze op het hardste volume staan. Zeker bang dat hij niet wakker wordt (hoewel een mug hem wel wakker kan maken als hij slaapt).

Grappig uiterlijk

Misschien zijn deze kinderwekkers speciaal ontworpen voor iets jongere kinderen, maar Trevor heeft zo’n grappig uiterlijk, dat hij een centrale plek heeft gekregen op het bureau van onze puber. Daarnaast is het natuurlijk erg fijn dat hij midden in de nacht kan zie hoe laat het is (of vijf minuten voordat de wekker gaat). Trevor heeft een LED-display waar de tijd op wordt vertoond. Is het licht te fel? Het display kan ingesteld worden in meerdere lichtsterktes, dus is aan te passen aan de persoonlijke voorkeur.

 

Makkelijk in gebruik

Trevor is, net als de andere kinderwekkers, eenvoudig te bedienen. Trek aan het ene en activeer het licht, druk op de arm en pas de intensiteit hiervan aan. Trek aan het andere oor om het alarm te activeren en het op de gewenste tijd af te laten gaan. De lichtintensiteit op zijn buik is naar wens aan te passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.