Nog even en het is zo ver: Pakjesavond! De kinderen kijken er al reikhalzend naar uit en bereiden zich goed voor door liedjes te oefenen en een verlanglijstje te maken. Maar waar te beginnen? Er komen zo veel nieuwe producten op de markt, dat een overzicht ver te zoeken lijkt. Om dit iets makkelijker te maken, heb ik een mooi overzicht gemaakt van de leukste cadeaus voor op het verlanglijstje.

Je eigen biologische boerderij in Boerderijleven voor de Nintendo Switch

In Boerderijleven word jij een echte boer of boerin en moet je ervoor zorgen dat jouw boerderij een succes wordt. Je zorgt voor de dieren, onderhoudt de gewassen en maakt tactische beslissingen zodat de kleine boerderij kan uitgroeien tot een levendige, succesvolle biologische boerderij. Lukt het jou om voor de dieren te zorgen, de gewassen te onderhouden en de boerderij te laten uitgroeien tot een succesvol, biologisch bedrijf? Je kunt je eigen personage maken, compleet met eigen naam en outfit. Naast het leven op de boerderij kun je ook de omgeving gaan ontdekken en nieuwe mensen leren kennen. Geen zin om alleen te spelen? Geen probleem! Boerderijleven bevat een multiplayer-modus die makkelijk te spelen is met de twee Joy-Con controllers. Niet alleen leuk voor vriendjes en vriendinnetjes om samen te spelen, maar ook kan papa of mama het (jonge) kind op weg helpen op de boerderij.


Gehoorbeschermende gaming headset voor jonge gamers: de RIG 300 van Plantronics 

Ruim een kwart van de jongeren gamet dagelijks. Speciaal voor deze jonge spelers presenteert Plantronics de nieuwe RIG 300 gaming headset met de unieke SoundGuard-technologie die jonge en kwetsbare oren beschermt tegen onverwachte audiopieken en extreme decibel-niveaus. Jongeren gamen niet alleen vaker maar ook steeds langer. 64% van de gamende jongeren speelt per keer tot wel vier uur lang. Om ervoor te zorgen dat spelers zich niet compleet verliezen in een game en zijn afgesloten van de buitenwereld heeft de RIG 300 gaming headset open oorschelpen. Zo blijft de speler aanspreekbaar en zich bewust van zijn omgeving. De geluidskwaliteit blijft tegelijkertijd meeslepend dankzij de 40mm-drivers.

Naast veilig en gehoorbeschermend is de RIG 300 gaming headset ook enorm comfortabel. De ventilerende oorschelpen, het lichtgewicht frame en de uiterst stabiele pasvorm zorgen ook tijdens langere gamesessies voor ultiem comfort. Kortom, de ideale headset voor de jonge gamer.

RollerCoaster Tycoon Adventures – vanaf 29 november voor de Nintendo Switch 

Geniet overal van de RollerCoaster Tycoon ervaring, want vanaf 29 november speel je deze populair game op de Nintendo Switch! Of je nu thuis speelt of onderweg, geweldige avonturen in het attractiepark van je dromen wachten op je! Bouw de wildste pretparken, ontwikkel ze en maak ze winstgevend, maak ritjes in adembenemende achtbanen… De game bevat alle ingrediënten die de reeks tot een hit hebben gemaakt en maakt gebruik van een eenvoudige en toegankelijke bijgewerkte interface. Met behulp van de Joy- Con™-controllers of het touchscreen is het bouwen van je eigen pretpark nog nooit zo eenvoudig geweest! RollerCoaster Tycoon Adventures is een origineel en compleet managementspel voor zowel langdurige fans als nieuwkomers in de serie.


Ernst en Bobbie: Jubileumshow Geklungel in de Jungle – in theaters t/m mei 2019 

De grappigste kinderhelden Ernst en Bobbie zijn al 20 jaar onafgebroken op televisie en internet en staan aan de top als de kinderentertainers van Nederland. Daarom vieren zij dit theaterseizoen hun 20-jarig jubileum met een bijzondere nieuwe voorstelling genaamd Geklungel in de Jungle. Ernst en Bobbie krijgen een onmogelijke opdracht: ze moeten een zeldzaam dier terugbrengen naar zijn natuurlijke omgeving. Om deze opdracht tot een goed einde te brengen, besluiten ze af te reizen naar de jungle. Het zou een makkelijke klus moeten worden maar natuurlijk gaat er weer veel, heel veel mis. Samen met de hulp van de kinderen uit de zaal loopt ook dit avontuur toch weer goed af. Een doldwaze voorstelling waarin heel veel te lachen valt voor kinderen en minstens zo veel voor de ouders.

Natuurlijk zijn we papa en mama niet vergeten. Ook zij mogen zeker een verlanglijstje maken. Hieronder een aantal tips:

Mamma Mia! Here We Go Again 

Mamma Mia! Here We Go Again laat je zien hoe het verhaal van jouw favoriete personages begon, hun emotionele zoektocht naar liefde, vriendschap en familiegeluk en de gebeurtenissen die plaatsvonden. Mamma Mia! Here We Go Again is de grootste en meest succesvolle musicalfilm van 2018 en vanaf 21 november kun je genieten van dit wereldwijde fenomeen op 4K Ultra HD, Blu-ray en DVD met de speciale sing-along versie.


The Nutcracker (Royal Opera House) – de hele maand december in de bioscoop 

Royal Opera House viert dit jaar een jubileum van 10 jaar LIVE bioscoopvoorstellingen, waarmee ze de mondiale marktleider is op het gebied van opera- en balletvoorstellingen in de bioscoop. In de maand december is het de beurt aan The Royal Ballet met het klassieke kerstverhaal The Nutcracker. Het ballet wordt gedanst op één van Tchaikovsky’s meest uitbundige muziekstuk dat naadloos aansluit bij de heerlijke sfeer van de decemberfeestdagen.

(Beeld: Gary Avis as Herr Drosselmeyer in The Royal Ballet production of The Nutcracker (1984), choreographed by Peter Wright after Lev Ivanovich Ivanov (1834-1901) to music by Pyotr Il’yich Tchaikovsky (1840-1893), with set and costume designs by Julia Trevelyan Oman (1930-2003) and lighting design by Mark Henderson. Performed at The Royal Opera House, Covent Garden on 7 December 2012. ***ARPDATA*** THE NUTCRACKER ; Music by Tchaikovsky ; Choreography by Wright ; The Royal Ballet ; At the Royal Opera House, London, UK ; 7 December 2012 ; Credit: Royal Opera House / ArenaPAL)

Mission: Impossible – FallOut 

Tijdens een gevaarlijke missie om gestolen plutonium terug te halen, kiest Ethan Hunt (Tom Cruise) om zijn vrienden te redden boven het voltooien van de missie. Zo valt de buit in handen van een dodelijk netwerk van hoogopgeleide agenten die erop uit zijn om de beschaving te vernietigen. Nu het lot van de wereld aan een zijden draadje hangt, moeten Ethan en zijn IMF-team (Simon Pegg, Ving Rhames, Rebecca Ferguson) noodgedwongen samenwerken met een bikkelharde CIA-agent (Henry Cavill). Kunnen ze, in een adembenemende race tegen de klok, de nucleaire dreiging alsnog afwenden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.