Wie jarig is trakteert! Vandaag doen wij dat wederom met een toffe winactie, namelijk in samenwerking met Just Entertainment voor De film van Dylan Haegens! 

Dylan heeft zijn leven goed op orde; hij heeft een succesvol YouTube-kanaal, een eigen tosti-zaak en een leuk team: Rick, Teun en Marit. Er is alleen één stoorzender: IJsbrand. Hij is ook een YouTuber en maakt vrijwel iedere video van Dylan na, alleen dan stukken beter.

De laatste tijd is IJsbrand wel erg snel met het uploaden van video’s, zo snel dat het verdacht aan het worden is. Dylan gaat samen met Teun op onderzoek uit en ontdekt  het geheim van IJsbrand. Ze besluiten om zijn geheim ook eens te proberen. Het lijkt een perfecte oplossing, maar dit loopt totaal anders dan gepland. Vriendschap en liefde worden op de proef gesteld en Dylan moet alles op alles zetten om zijn vrienden en het succes niet te verliezen.

De film van Dylan Haegens is On Demand beschikbaar vanaf 18 december 2018 op onder andere Ziggo en Pathé. Ook kun vanaf die dag de fysieke DVD aanschaffen (een exemplaar reserveren kan nu al).

De winactie is inmiddels afgelopen!

12 thoughts on “De film van Dylan Haegens

 1. Dylan Haegens kijkt mijn dochter elke dag…dan zet ze een filmpje aan op YouTube en hoor ik toch een hoop gelach. Als zij de film heeft kan zij haar geluk niet op en kijk ik graag lekker mee, samen dubbel liggen voor de tv!

 2. Mijn kinderen vinden hem heel grappig. Ik ken hem eigenlijk niet dus wanneer we deze prijs winnen, komt daar eindelijk verandering in😉

 3. Zou leuk zijn voor mijn kinderen.Die kijken vaak filmpjes van Dylan Hagens.
  De film. Hebben ze echter nog niet gezien.

 4. Mijn zoon kijkt dagelijks hierna, en mama ook zo af en toe! En ik kan zeggen het is een toffe gast! Dus hoe leuk zou het zijn om samen met mijn zoon deze film te gaan kijken !!! Ik zeg gaaf!!!

 5. Dylan maakt mijn dochter iedere dag blij met zijn filmpjes als ze verdrietig is wordt ze door hem weer blij hoe tof zou het zijn om zijn film voor haar te mogen winnen

 6. De 10 reden waarom wij de film willen zien
  1. wij zijn fan. 2. te gek. 3. wauw. 4. nog niet gezien. 5.grappig. 6.lachen. 7. tof. 8. swag. 9.skills 10. awesome

 7. Hey mensen! zeggen mijn 2 zoons de hele dag door 😉 Ze vinden zijn filmpjes super grappig en proberen hem vaak na te doen. Ze hebben de film nog niet gezien maar dat willen ze wel graag. Ik waag graag een kansje voor ze 😀

 8. De filmpjes worden hier zoooo vaak bekeken dus echte fans hier thuis. En ik word vrolijk van hun gelach tijdens het kijken van de filmpjes

 9. Mijn zoon kijkt graag naar de fimpjes van Dylan Haegens, hij vind hem grappig en leuk.
  We zouden naar de bioscoop gaan voor deze film maar dat is er niet van gekomen.
  De dvd is hier van harte welkom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.