Op Moederdag zetten we onze moeders heerlijk in het zonnetje. Daar komt vaak een cadeautje bij kijken, wat natuurlijk geen echte verplichting is, maar wel zo leuk. Het geven van een (klein) cadeau is een leuke manier om onze liefde en waardering te laten blijken. Weet je al wat je gaat geven, of kom je er niet uit? Om je een beetje op weg te helpen deel ik een aantal ideeën!

Boekenbon

Het geven van een boekenbon lijkt misschien niet zo heel erg leuk, maar ik weet bijvoorbeeld dat ik mijn eigen moeder er wel een plezier mee zou doen. Veel mensen hebben tegenwoordig een e-reader en het leuke aan een boekenbon is, dat je deze dus ook voor e-books kunt gebruiken.

Bonbons

In principe is chocolade altijd een goed plan (de meeste vrouwen houden er wel van). Alleen een doosje met bonbons is wellicht een beetje saai. Ik vind zelf een cadeau met een kaartje vele malen persoonlijker. En je hoeft helemaal niet stad en land af te reizen; je kunt je cadeau online bestellen voor Moederdag. Gewoon op je eigen adres laten bezorgen en afleveren maar. Je kunt de tekst voor laten drukken, maar ook de keuze maken om de kaart leeg te laten zodat je zelf een persoonlijke boodschap erin kunt zetten. Je kunt er overigens ook nog heerlijke thee bij doen…heerlijk rustmomentje voor haar (of voor jullie samen natuurlijk). De heerlijke bonbons die je hier op de foto ziet zijn overigens van Kaartje2go!

Foto op hout

Helemaal van nu is een foto op hout. Wij hebben hier in huis ook een aantal exemplaren hangen en ik moet zeggen dat ik verknocht ben aan de houten varianten. Het past perfect binnen ons interieur en dat zorgt ervoor dat het een knus geheel wordt. Misschien is er wel een mooie vakantiefoto die tot zijn recht zal komen bij je moeder in de woonkamer, of een foto van de kleinkinderen voor in de hal.

Bloemen

Een prachtig boeket is natuurlijk altijd een mooie cadeau om te geven. Weet je niet zeker wat je moeder nou precies mooi vindt, of is het lastig om een keuze te maken dan is er ook nog het Bloemen Cadeau. Ze kan dan zelf iets uitzoeken, op een moment dat het haar goed uitkomt.

Parfum

Ook hier speelt persoonlijke smaak een grote rol. Niet iedere parfum ruikt lekker bij iemand. Wellicht is het een idee om samen met je moeder op pad te gaan om een lekkere parfum uit te kiezen. Je kunt natuurlijk ook een cadeaubon geven, maar een dagje samen uit is natuurlijk een stuk gezelliger! Tussen de middag een lekkere lunch om even bij te kletsen en daarna weer op jacht naar het perfecte luchtje. Gebruikt ze altijd dezelfde parfum dan kun je deze natuurlijk ook voor haar kopen (hoewel af en toe switchen ook best leuk kan zijn).

Sieraad

Een ketting, armband of een set oorbellen vallen ook vaak goed in de smaak. Sieraden hoeven zeker niet altijd alleen maar door een partner te worden gegeven. Je hoeft niet meteen te denken aan een armband van 24 karaat, een iets goedkopere variant is natuurlijk ook al erg leuk om te krijgen (en te geven). Misschien ben je zelfs wel creatief of iets te maken, of vinden de kinderen het leuk om aan de slag te gaan voor oma.

Bioscoopbon

Een avondje naar de film doen heel veel mensen te weinig. Vaak zijn we, omdat het leven zo druk is, al blij als we een keertje thuis zijn. Een avondje bioscoop is natuurlijk wel erg leuk en echt een uitje te noemen. Voordeel is ook, dat de bon niet op datum staat en je dus ook later een keertje kunt gaan als het beter uitkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.