logo kiddowzOmdat swappen tegenwoordig ontzettend populair is, kunnen wij als KiDDoWz zijnde natuurlijk niet achterblijven. Vandaar dat wij onze allereerste swap gaan organiseren! Het thema van deze swap is “Herfst”, zoals de titel van dit artikel eigenlijk al verklapt!

autumnWat is swappen?
De bedoeling van swappen is dat je een aantal items in een pakketje stopt en dit naar een andere persoon stuurt. Swappen kun je ook zien als het ruilen van dingen. Sommige mensen zijn ontzettend creatief en vinden het leuk, om zelf iets te maken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan haken, breien, naaien enzovoorts. Iets kopen mag altijd, maar iets versturen dat je niet gebruikt, is natuurlijk ook leuk!. Als met alles maar hygiënisch en netjes is om gegaan.

Hoe gaat het verder in z’n werk?
Je maakt iets voor iemand die je toegewezen krijgt. Het is dus een verrassing tot uitpakdag (deze datum lees je verderop in dit bericht). Om het makkelijker te maken krijg je een aantal gegevens van de betreffende persoon. Alle swap pakketten moeten op 1 datum verstuurd worden, zodat iedereen op dezelfde dag het pakket ontvangt. Daarna is het tijd om je pakket uit te pakken!
NB: Uiteraard zorg je dat jouw swap feestelijk ingepakt en/of versierd is…het is tenslotte een cadeau!

De regels!
– Op social media mag je niet bekend maken voor wie jij aan de slag gaat. Na het uitpakken natuurlijk wel! Laat in je swap even weten, wie je bent!
– Minimaal 5 producten/items. Meer mag natuurlijk altijd!
– Minimaal € 5,00 aan gekochte spulletjes. Meer mag, minder niet!
– Gekochte spulletjes, zelfgemaakte prachtstukjes of spulletjes die je hebt liggen, mag je gebruiken in de swap.
– Geen aangebroken of kapotte producten!

Aanmelden!autumn1
Om je aan te melden stuur je een mailtje naar kiddowzswap@gmail.com.
Doe dit voor 6 september 2015! Je krijgt vervolgens een mail terug met daarin een vragenlijst. Deze vragenlijst vul je in en stuur je terug. Daarna krijg je een bevestiging van inschrijving. Ik de week van 7 september zullen wij de swappers gaan koppelen en ontvang je de gegevens van de persoon, waarvoor jij iets leuks gaat maken!

Alleen als je de vragenlijst ingevuld terug stuurt ben je aangemeld!

De vragenlijst zorgt er dus voor, dat je iets meer duidelijkheid krijgt, over de interesses van je mede-swapper. Wees zo duidelijk mogelijk als je je vragenlijst invult, want er is verder geen mogelijkheid om informatie te krijgen!

Let op: na inschrijving is het niet meer mogelijk om je uit te schrijven! Ben je dus nog niet helemaal zeker of je mee wilt/kunt doen, doe dan een volgende keer mee!

Pieter papier hoofdVerzenddatum!
Op zaterdag 3 oktober verzenden we allemaal ons pakket!

Uitpakdatum!
Op zaterdag 10 oktober gaan we met z’n allen uitpakken!

Social Media!
Uiteraard mag je teasertjes plaatsen van de swap die je aan het maken bent, zolang je maar geen hints geeft, zodat we weten voor wie jij iets maakt! De foto’s kun je plaatsen op Twitter met hashtag #kiddowzswap of op onze Facebookpagina!  Op uitpakdag, zien we graag jullie prachtstukjes ook verschijnen uiteraard!

 

One thought on “KiDDoWz Autumn Swap

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.