keuzeAls ik iets lastig vind, dan is het een leuk cadeau bedenken voor mijn vader, mijn eigen vent, of voor welke andere man dan ook. Gelukkig kennen meer mensen dat probleem en ontving mijn vriend laatst een Dinerbon, voor zijn verjaardag. Nu nog een datum prikken, zorgen dat de kids onder de pannen zijn en we kunnen gaan.

dinerCadeaukeuzekaart.nl is hét online platform met het leukste assortiment aan cadeaukaarten, cadeaubonnen, giftcards & e-vouchers voor zowel particulieren als voor zakelijke gebruikers. Bovendien is voor elke hobby, interesse en gelegenheid een passend cadeau of cadeaukaart te vinden. Ook voor zakelijke cadeaus ben je bij Cadeaukeuzekaart.nl aan het goede adres. Eenmaal een geschikte cadeaukaart uitgekozen, het juiste bedrag vastgesteld en de order verstuurd, wordt deze dezelfde dag nog verzonden (op werkdagen en voor 16.00 uur). Mocht de nood echt hoog zijn, biedt een e-voucher uitkomst. De e-voucher wordt na aankoop direct naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. Zo kun je altijd en vanaf elke locatie het cadeau uitprinten en op tijd overhandigen.

hotelcadeau_1Wat mij als eerste opvalt, is hoe overzichtelijk de site opgezet is. Je kiest een categorie, bijvoorbeeld vakantie & hotel of entertainment en je ziet direct welke cadeaukaarten er te krijgen zijn. Je kunt zelf bepalen welk bedrag je op de Cadeaukeuzekaart wilt laten zetten, tussen de €5,- en € 150,-. Vervolgens moet de ontvanger de kaart verzilveren op Cadeaukeuzekaart.nl. Leuk om cadeau te geven voor Vaderdag, of een bruiloft, babyshower, verjaardag…nou ja, eigenlijk is het altijd leuk om zo’n kaart te geven (én te krijgen uiteraard).

Je kunt o.a. Cadeaukeuzekaarten bestellen van Bol.com, Media Markt, ICI Paris XL, Wehkamp.nl, Holland Casino Try-Out, VVV Diner Cheque, Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart en nog vele anderen. Betalen gaat door middel van iDEAL.

banner samenwerking

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.