50 jaar, de Sarah of Abraham! Dat moet natuurlijk gevierd worden. Maar hoe organiseer je een feest voor een 50-jarige? Wil je het grootst of intiem vieren? Heb je al een gastenlijst gemaakt? Waar moet je nog meer op letten?

Persoonlijk tintje

Wanneer je weet of je buitenshuis of thuis het verjaardagsfeest wilt organiseren, kun je beginnen met het maken van een gastenlijst. Houd daarbij rekening met de wensen van de 50-jarige. Nodig mensen uit waar het goed mee klikt, zo voorkom je een ongemakkelijke sfeer. Waar houdt de 50-jarige van en wat voor een type is hij of zij? Mogelijk een avontuurlijk type die wel van een uitdaging houdt. Je kunt het thema dat je gebruikt voor het feest, verwerken in de uitnodigingen. Wordt het thuis gevierd, zorg ervoor dat de gastenlijst dan niet te groot is. Er moet genoeg bewegingsruimte blijven! Je kunt ook voor een feestzaal in de buurt kijken, zodat er iets meer ruimte is om bijvoorbeeld een dansje te doen. Online kun je googelen naar zaalverhuur in de regio. Wordt het een verjaardagsfeest buitenshuis? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Let erop dat het wel past bij het karakter van de 50-jarige.

Uitnodigingen maken voor 50-jarig verjaardagsfeest

De gastenlijst klaar, de keus is gemaakt: huiselijk of buitenshuis. Je weet waar je het feest op baseert, dan kun je de uitnodigingen maken. Je kunt zelf een kaartje maken met een foto van de jarige. Dit kun je eenvoudig online doen bij verschillende kaartverkopers of print zelf een kaartje, wanneer je een printer tot je beschikking hebt. Je kunt het uitnodigingskaartje net zo origineel maken als jezelf wil. Is het geboortekaartje van de 50-jarige nog in te zien? Deze kun je namaken en als uitnodiging sturen. Je kunt een uitnodiging maken in een specifieke vorm, denk daarbij aan een hobby van de 50-jarige. De uitnodiging straalt het verjaardagsfeest uit dat je organiseert. De locatie van het verjaardagsfeest moet op de uitnodiging komen te staan. Met tijdstip en eventuele cadeautips.

Locatie voor 50-jarige jubileumfeest

Waar is het jubileumfeest? Thuis is een keus of zaaltje huren. Je kunt catering en een privé ober huren voor die dag. Een muziekfeest met muziek uit de jonge jaren van de 50-jarige is een idee. Welke muziek was favoriet? Mogelijk een dansfeest organiseren, mocht het dansen in het bloed zitten van de 50-jarige. Huur een prachtige danszaal en organiseer op die locatie de catering. Is het een buitenmens en werkt het weer mee, organiseer dan een picknick in een bijzonder park met speciale hapjes en drankjes. Laat je door de 50-jarige inspireren.

Cadeautips 50-jarige en versiering

Hoe spannend is een Euromast brunch cadeau te geven. Mogelijk is een gepersonaliseerd cadeau ideaal voor de 50-jarige. Denk daarbij aan een persoonlijke krant uit het geboortejaar of een eigen straatnaambord. Naast de cadeaus moet er aan versiering gedacht worden, natuurlijk is de Sarah- of Abraham pop onmisbaar. Vlaggetjes met een kinderfoto van de 50-jarige erop, geven een nostalgisch tintje. Succes met het organiseren!

Beeld: Multi Generation Family Celebrating Birthday In Garden from Shutterstock/Monkey Business Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.