Het is zover, beide jongens zijn jarig geweest! Kian is 3 jaar geworden en Dante 10 jaar! Aangezien er tussen de verjaardagen maar 8 dagen zit, besloten we om dit jaar voor het eerst een gezamenlijk feest te organiseren. Dit betekende dus ballonnen met een 3 en met een 10 erop, een aantal kleurrijke slingers en….twee verschillende taarten! 

Playstation vs toet toet auto’s

Ikzelf ben niet echt een enorme taart-liefhebber, maar de andere mensen die hier in huis wonen houden er wel van. Ik wilde voor allebei de jongens een ander soort taart, zeker omdat hun interesses niet echt overeenkomen op dit moment. Waar Dante graag op de Playstation een spelletje speelt, zoeft Kian zijn toet toet auto’s van zijn net nieuw gekregen racebaan af. Op momenten als deze realiseer ik me weer des te meer, dat ze beiden in een totaal andere fase van hun leven zitten.

Teletubbies en Fortnite

Toen ik bezig was met taart bestellen
De lekkerste site om taart te bestellen., wilde mijn (toen nog bijna) tiener zich er uiteraard mee bemoeien. Dat zijn broertje Teletubbies op zijn slagroom taart zou krijgen werd goedgekeurd door meneer, maar hij wilde dat natuurlijk voor zichzelf absoluut niet. Het moest en het zou Fortnite worden…want ook een aantal vriendjes van hem zouden op het feest komen. We gingen samen op zoek naar een mooie afbeelding en daarna was het tijd om te kiezen welke taart het nou eigenlijk zou worden. De keus viel op een marsepeinen taart gevuld met slagroom en een frisse, fruitige vulling. Beide taarten bevatten dus een afbeelding, die gemaakt is van chocolade.

Vriendelijke en tijdige bezorging

Toen gisteren, de dag van het feestje, dan eindelijk aangebroken was…zou de taart tussen 08.00-14.00 uur worden bezorgd. Om 10.00 uur ontving ik van mijn moeder het bericht dat ze er waren en dat het een zeer vriendelijke meneer betrof die ze kwam brengen. Daarnaast zaten ze beiden keurig verpakt in een mooie doos en zag het er allemaal, zelfs door het venstertje, al heerlijk uit. Om 14.00 uur begon het feest en hebben we de taarten aangesneden. Er is geen woord gelogen aan de omschrijving op de website…de taarten waren beiden heerlijk en de afbeeldingen waren ook nog eens prachtig helder van kleur!

Volgende keer weer!

Dit keer betrof het een samenwerking met gefeliciTAART, die vanaf mijn kant zeker heel erg goed bevallen is. Als ik een volgende keer weer een keertje taart ga bestellen, dan staan ze zeker weten bovenaan mijn lijstje! Wat een top service…en wat is de smaak goed. Zelfs ik, als niet-echte-taartliefhebber, heb genoten van een stukje van de marsepeinen taart! Gelukkig hadden we na gisteren, nog een paar kleine stukjes over, die hebben we dus samen met Kian als lunch gegeten vandaag (moet kunnen toch?).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.