Naar een festival gaan met kinderen is misschien niet het eerste waar je aan zult denken. Maar waarom eigenlijk niet? Er zijn namelijk zat festivals die (meer dan) geschikt zijn voor gezinnen. 

2turvenhoog

2turvenhoog 2021 is een unieke kans om samen met je baby, dreumes, peuter of kleuter te genieten van podiumkunst. Het programma van voorstellingen en beeldende kunstinstallaties sluit namelijk perfect aan bij de belevingswereld van jonge kinderen. De voorstellingen zijn uitdagend, verrassend en ook voor volwassenen een ware belevenis.. Van 11 juni t/m 11 juli is het tijd voor 2turvenhoog 2021!

Meer informatie vind je hier.

Mañana Mañana

Festivalorganisatie Feestfabriek Alles Komt Goed BV heeft met Kasteel Oolde in Laren (Gelderland) een nieuwe locatie gevonden voor de eerstvolgende editie van festival Mañana Mañana. Het terrein bij Kasteel Oolde is uitermate geschikt voor dit vriendelijke, vrolijke en zinnenprikkelende festival waar duizenden nieuwsgierige levensgenieters op afkomen. Met het kasteel als centrale blikvanger en de omliggende kleurrijke en levendige natuur wordt letterlijk een sfeer gecreëerd die mensen uit de dagelijkse sleur haalt. Het landgoed sluit qua uitstraling en ligging dan ook naadloos aan op de slogan van het festival: ver weg van de grijze massa. De organisatie is erg verheugd om Kasteel Oolde als nieuwe locatie te mogen inwijden en hoopt dan ook van harte dat dit kan gaan gebeuren van 12 tot en met 15 augustus 2021.

Meer informatie vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.