Lang zal zij leven,  Faerie20Flames20candles
lang zal zij leven,
lang zal zij leven in de gloria.
In de gloria, in de gloria!
Hieperdepiep, hoera!

Een heerlijke taart voorzien met brandende kaarsjes volgt. Maar wist je dat er voor een taart verschillende kaarsjes zijn? Er zijn zelfs kaarsjes die gekleurde vlammen hebben! Omdat wij hier geheel onbekend mee zijn en ons afvragen hoe dit eruit ziet ontvingen wij 3 verschillende taartkaarsjes met gekleurde vlammen.

SAMSUNG CAMERA PICTURESOp de taart zichtbaar:
rode, blauwe en groene kunststoffen feestkaarsjes en een cijfer feestkaarsje deze zijn allen apart te bestellen via de website van iluminii.nl.
Tevens zijn de kaarsjes te bestellen via de website kaarsenfakkels.nl & waxinelichtjesenservetten.nl

Zoals besproken testen wij 3 verschillende kaarsjes.
Als eerste testen wij de kunststoffen kaarsjes met gekleurde vlam, als tweede testen wij de cijferkaarsjes met gekleurde vlam en als laatste testen wij de gekleurde verjaardagskaarsjes met gekleurde vlam.

Gekleurde vlam party kaarsjes-148x148Kunststof taartkaarsjes van uitstekende kwaliteit. Taartkaarsjes met mooie heldere gekleurde vlammen.
De kaarsjes zijn makkelijk te plaatsen in de taart en blijven keurig rechtop staan. Door de schroefdop komt het lont zichtbaar welke aangestoken dient te worden. De kaarsjes zijn makkelijk voor jong en oud uit te blazen en kunnen daarna weer dicht gemaakt worden met de schroefdop. Zo kan de kaars nogmaals gebruik worden. Lukt
het de jarige nu echt niet om de kaarsjes uit te blazen? Geen nood! Na ongeveer 9 minuten gaat het kaarsje zelf uit.

De kinderen vinden de gekleurde vlammen maar al te leuk om naar te kijken het zal u dan ook niks verbazen dat wij de kaarsjes aan gelaten hebben tot het bittere eind. Na gebruik kan de lege kunststoffen kaars bij het plastic afval gedaan worden zodat recycling mogelijk is.

Deze kunststof taartkaarsjes zijn per setje van 6 verkrijgbaar ook zijn er 3 varianten los te verkrijgen namelijk de groene kaars met groene vlam, de blauwe kaars met blauwe vlam en de rode kaars met rode vlam. Hier kunt u ze rechtstreeks in de webwinkel vinden.

Liquid_number_plastic_iluminii_living_colorsKunststof cijfer taartkaarsjes van uitstekende iluminii living colors kwaliteit
Cijferkaarsjes met mooie heldere gekleurde vlammen.
Nummer / Cijfer Taartkaarsjes welke groter zijn dan de traditionele kaarsjes omdat ze gemaakt zijn van plastic en welke door de gekleurde vlam vloeistof in de kaarsjes voor een grotere gekleurde vlam zorgen. Geweldig om te mogen uit te blazen bij verjaardag of jubilea.

Te verkrijgen in in 3 vlamkleuren: Groen-wit met Groene vlam, Rood-wit met Rode vlam en Blauw-wit met Blauwe vlam, Met de cijfers 0,1,2,3,4,5,6,7,8 en 9
Ze kunnen na het uitblazen hergebruikt worden door simpel weg het dopje weer te schroeven op het kaarsje. De totale brandtijd bedraagt circa 9 minuten.
De beste kwaliteit van de gekleurde vlam producent Iluminii met het merk Living Colors. Geen kaarsvet meer op uw taart, het mooiste in een verduisterde omgeving. Hier kunt u de kunststof cijfer taartkaarsjes rechtstreeks in de webwinkel vinden.

SAMSUNG CAMERA PICTURESTraditionele taartkaarsjes, met een gekleurd vlammetje
Ook deze zijn bij IluminiiKaarsenfakkels en waxinelichtjesenservetten te koop. Makkelijk in de kaars te zetten, eenvoudig uit te blazen. Knakken alleen wat sneller doormidden dan de kunststof kaarsjes die hierboven beschreven staan, maar de prijs is daar dan ook weer naar. Ook deze kaarsjes hebben een gekleurde vlam. Dit kunt u op de foto zien, helaas laten mijn eigen gemaakte foto’s dit een heel stuk minder over komen dan wij in het echt hebben mogen ervaren. Vandaar ook nog een foto van het bedrijf. De kinderen zijn ontzettend verbaasd over de gekleurde vlammen. Ook de verjaardagsvisite raakte er niet over uit gesproken. Een heel leuk en origineeFaerie20Flames20candlesl idee wat jong en oud opvalt.

Deze prachtige mix van gekleurde Verjaardagstaartkaarsjes branden circa 9 minuten, Lengte 6,5 centimeter ze worden geleverd met houders waar het kaarsje in geplaatst kan worden. In het doosje wat wij ontvangen (zie linker foto) zitten 12 kaarsjes in de kleuren Rood, Oranje,   verjaardag-taartkaarsjes-222-500x500Groen, Blauw, Paars, Geel met Rode, Oranje, Groene, Paarse, Blauwe en Goudgele vlammen. De kaarsen zijn gemaakt uit zouten en mineralen dus veilig voor voedsel.
Hier zijn de traditionele kaarsjes te bestellen.

/Miranda Young

(Visited 494 times, 1 visits today)

2 thoughts on “kaarsenfakkels.nl: verjaardagskaarsjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.