HOME-3D_rgbHet perfecte feestje volgens de kinderen!
Een themafeestje met frietjes waarbij broertjes en zusjes ook welkom zijn

Oh, het grappige buitenaards wezentje uit de swingende animatie film HOME, houdt enorm veel van feestjes! Daarom onderzocht hij samen met Kidsweek, dé weekkrant voor kinderen, hoe kinderen op aarde hun perfecte feestje voor zich zien. Kinderen in de leeftijd van vier tot elf vulden de HOME-poll in op de website en dit leverde overtuigende resultaten op. Zo wil de overduidelijke meerderheid van de kinderen het liefst frietjes eten op het feestje en mogen broertjes en zusjes zeker mee feesten!

home1Pap en mam de deur uit
Kinderen vinden het dus niet erg als broertjes en zusjes er ook bij zijn, echter vindt ruim één vijfde van de kinderen wel dat de ouders absoluut de deur uit moeten tijdens hun perfecte feestje. De meeste kinderen willen de hele klas uitnodigen (39%), maar toch zijn sommige meisjes eerder geneigd om alleen maar vriendinnetjes uit te nodigen (35%) dan dat de jongens alleen vriendjes uitnodigen (30%).

Prinsessen en piratenhome2
Themafeestjes zijn geliefd bij de kinderen; zeker twee derde van de kinderen vindt het leuk om het feestje een thema te geven, zoals prinsessen of piraten. Of het ook een echt verkleedfeestje moet worden zijn de meningen over verdeeld. Een derde vindt dat het er zeker bij hoort, een kwart van de kinderen geeft aan dat dit voor hen niet hoeft en bijna de helft van de kids maakt het niet zoveel uit of iedereen verkleed is of niet.

Snacks
Niet verwonderlijk is dat frietjes eten op het feestje met stipt op nummer 1 staat. Bijna twee derde van de kinderen vind dat dit echt bij het perfecte feestje hoort. Op de 2de plek staat chips, gevolgd door knakworsten en soep.

Oh’s party planning tips en meer!
Hierboven zijn al een aantal succes ingrediënten genoemd voor het perfecte feestje, maar Oh heeft nog veel meer tips in deze leuke video!

Swingen met de liedjes van HOME? Klik op deze link en voetjes van de vloer!!

Over HOME
Van de makers van Hoe Tem Je Een Draak en Shrek is er nu de feestelijkste animatiefilm van het moment; HOME, een hilarische en hartverwarmende reis die je niet wilt missen! Deze nieuwe kaskraker van DreamWorks Animation zit boordevol muziek van Rihanna en andere sterren, dus haal je dansschoenen uit de kast en ga swingend de zomer door met dit bijzondere verhaal over familie en vriendschap.

(Visited 134 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.