el4Toen mijn zoontje, inmiddels alweer 22 maanden oud, net mocht beginnen met bijvoedingen en tussendoortjes maakte ik alles zelf. Alles vers en zonder gekke dingen erin, want ik hou niet van “troep”! Toen ik uiteindelijk verder ging kijken voor kant-en-klare tussendoortjes, had ik, verbazingwekkend, keuze genoeg.

Mijn voorkeur gaat uit naar fruit! Maar we weten allemaal: gepureerd fruit meenemen als je een langere tijd weg gaat, is niet zo’n heel goed idee. Op zoek naar een vervanger dus maar! Zoals jullie waarschijnlijk al verwachten, ben ik een echte etiketten-lezer. Ik lees werkelijk alles, haha! Ik kan jullie vertellen, dat ik echt geschrokken ben, van wat er eigenlijk allemaal in babyvoeding zit! Het meeste is, vind ik dan, erg onnodig en helemaal niet goed voor die kleintjes.

el1Zelfs bij de koekjes is het hoofdingrediënt: suiker! En naast die suiker, zitten er nog veel meer gekke dingen in. Niet geschikt voor mijn kleine mannetje in ieder geval! Dus maar weer verder speuren in het vak bij de supermarkt om de hoek.

Ineens zie ik de producten van Ella’s Kitchen staan, mét no junk promise! Ik speur, zoals verwacht, het hele etiket af… en inderdaad niks geks te vinden. Nog blijer word ik als ik merk dat er alleen maar natuurlijke ingrediënten in de producten zitten. Bij voorbaat, zonder te proeven, was ik dus al een groot fan van Ella’s Kitchen.

Toen wij een pakketje opgestuurd kregen met de allernieuwste producten van Ella’s Kitchen, maakte mijn hart een sprongetje. Alle eerdere smaken hebben we allemaal al eens geproefd, dus met alle liefde begonnen wij met ons test-rondje! Mijn zoon, die is net als ik, dol op de producten van Ella’s Kitchen! Als hij de verpakking ziet, dan worden de figuurlijke slinger al opgehangen en heeft hij alleen nog maar oog voor dat!

“Mamaaaa, fuuuel3uit!” Ik wilde eerst even een leuke foto maken, maar zoonlief was me te snel af en kaapte de mango-smaak al van tafel, om hem vervolgens helemaal op te slurpen! Als een dolle stond hij te springen, “fuuuuuit fuuuuit!” Oke dan, dan moet die maar missen op de foto. “Vind je het lekker?”…..”Jaaaaa”, hoor ik volmondig.

Omdat het echt een feestje is voor hem en het geen kwaad kan, slurpt hij de kokos smaak er ook nog achteraan. Op dat moment lukt het me om heel vlug de andere smaak en de koekjes weg te leggen!

De volgende dag mag hij de rest testen, en ook de pruimen smaak gaat er met veel plezier in! Dan zijn de koekjes aan de beurt! Er zitten gemalen rozijnen doorheen, zodat deze ook door de wat kleinere kinderen gegeten kunnen worden. En ook bij de koekjes geldt de no junk promise! De koekjes zijn alleen iets gezoet met een beetje honing. Als ik hem een koekje geef, bekijkt hij hem eerst uitvoerig en daarna neemt hij een voorzichtig hapje (dit doet hij meestal met nieuwe “harder” voedsel). Jullie raden het al….hap! het koekje ineens weg! “Die, die, die” roept hij al wijzend naar het zakje, “mama koekie”?! Ik geef hem er nog een. De koekjes vallen ook duidelijk in de smaak! Zoon blij, mama blij!

el2Wij waren al fan, maar ook deze nieuwe producten zijn weer van harte aan te bevelen. Alles is biologisch en heeft de no junk promise…en ja, daar houden wij van!

Meer informatie over Ella’s Kitchen vind je op de website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.