hipp1Geraldien is mama van Floris en Sophie. Als haar eigen kinderen jarig zijn, vind ze het heerlijk om uit te pakken met een originele traktatie. Zo ontstond ook het idee van Hippe Traktaties, waarbij haar eigen kinderen de grootste inspiratiebron zijn ! Het blijkt een groot succes! Je kunt er terecht voor mooie traktaties, uitnodigingen of grappige uitdeelkadootjes !!hipp3

Ik ben zelf alles behalve creatief! Gelukkig spring mijn moeder zo nu en dan weleens bij, want anders vrees ik dat mijn zoon toch echt doosjes rozijnen uit zou gaan delen op school. Kort geleden kwam ik de site van Hippe Traktaties tegen; wat een uitkomst! Ik ben vast niet de enige helemaal-niet-creatieve moeder, toch? Je kunt ervoor kiezen om kant-en-klare traktaties te bestellen, maar ook de pakketjes, om het alsnog zelf in elkaar te knutselen, zijn verkrijgbaar. Weet je in ieder geval wat je moet maken.

hipp2Er zijn ontzettend veel verschillende thema’s, dus er zit ongetwijfeld iets bij, dat helemaal bij jouw kind past. Ook voor de juf en/of meester hoef je niet meer stad en land af te reizen, daarvoor kun je namelijk ook terecht bij Hippe Traktaties!

KORTING!
Met code Kiddow15 krijg je 10% korting op je bestelling! Deze code is geldig t/m 1 april 2015!

WINNEN!aardbei
Wij mogen iemand van jullie blij maken met 15 aardbeienzakjes! Vul de zakjes met lekkers en bindt ze vast met een lintje, tape of touwtje en je hebt een fantastische traktatie! Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam.

Deze winactie is inmiddels afgelopen!

47 gedachten over “Hippe Traktaties!

 1. Begin volgende maand hebben we hier een jarige (3) en ik breek mijn hoofd over de traktatie. Jullie geven mij en onze zoon met deze prijs een geweldige traktatie op de peuterspeelzaal!

 2. De traktatie voor mijn jarige kleine vriendje voor op de peuterschool. Eerste keer trakteren wordt zo heel speciaal.

 3. Mijn kleine mannetje mag over een aantal weken zijn verjaardagsfeestje geven. Leuk als hij deze zakjes met lekkers mag vullen en uitdelen!

 4. Mijn zoontje is over ongeveer 3 maanden jarig en dit zou echt leuk zijn als hij deze aardbei zakjes kan uitdelen aan zijn vriendjes en vriendinnetjes op zijn verjaardag.

 5. Heel leuk! Mijn zoon is dol op aardbeien en kan niet wachten tot het weer zomer is ;-). Ik haal ze altijd op de markt en tot nu toe gaat hij altijd gezellig mee…… maar binnenkort niet meer, want dan wordt hij 4 jaar en mag hij naar school. Dat betekent: trakteren op de peuterspeelzaal! Wat zou het leuk zijn om hem met deze leuke zakjes te laten rondgaan. Wat zijn ze lief!

 6. Superleuk! Geweldige traktatie, die mijn kleine meid kan uitdelen.
  Een aardbeienzakje gevuld met gezonde goodies!

 7. Ik doe heel graag mee… Het is altijd moeilijk om weer een orginele traktatie te verzinnen… Deze aardbeien zakjes zijn super leuk!

 8. In april worden ze al weer 4 jaar
  onafscheidelijk zijn ze van elkaar
  Deze dag wordt natuurlijk groots gevierd
  misschien een slinger met aarbeienzakjes versiert?
  Zo leuk en grappig het tovert een glimlach op je gezicht,
  wie weet?komt het geluk met dit gedicht!

 9. Mijn dochter is nog lang niet jarig, maar je kunt er maar alvast klaar voor zijn! Dan bedenk ik voor haar tweelingbroertje zelf wel weer iets 🙂

 10. Ik weet al wie deze aardbeitasjes geweldig zou vinden…
  Mijn dochtertje start volgende maand met school en 1x in de week zou dit lieve aardbeivriendje in haar tas zitten met iets lekkers in verstopt. Maar is het maandag of dinsdag,… zo blijft op school blijven eten extra spannend.

 11. Leuk! Onze dochter word volgende maand 1 jaar. Zou leuk zijn als ze met deze zakjes kan trakteren op de crèche!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.