SAMSUNG CAMERA PICTURESOp de site van zelftraktatiesmaken.nl vindt je allerlei artikelen voor feestelijke kindertraktaties! Via de Google zoekterm “kindertraktaties” kwam ik dan ook op deze geweldige site terecht. En daar was ik maar even al te blij mee met het aankomend kinderfeestje van de jongste spruit.

Met de jarige spruit ging ik er eens even voor zitten om een leuk kant en klaar pakket te bestellen. Ze wou heel veel hebben, dus logischer was om even te weten wat ze absoluut niet wou. Een voor een streepten we er af tot er uiteindelijk 5 keuzes overbleven. Vervolgens heeft ze voor het vogel pakket gekozen omdat er een musje SAMSUNG CAMERA PICTURESvoorbij vloog buiten en ze het heel erg schattig vond. Het kant en klaar pakket Fietje de Vogel wordt geleverd in een doosje en bevat:

  • 25 *traktatieprikkers
  • 25 cellofaan zakjes om zelf te vullen
  • 25 x 25 cm krullint in 2 *kleuren
  • Piepschuimblok verpakt in *kadopapier om de prikkers in te steken
    * kleuren van de traktatie, het krullint en het kado papier kunnen afwijken van de kleuren op de foto!

Aanvullingen in meervoud van 5 gemakkelijk bij te bestellen ook kleinere aantallen mogelijk.
5 stuks € 4.95
10 stuks € 9.99
15 stuks € 14.85
* bovendien wordt het pakket gratis verzonden.

full32852907Het weekend erna hadden wij het feestje, in totaal zouden er 5 kinderen komen plus zijzelf voor de zekerheid maakten we een paar extra prikkers.
Omdat we cupcakes gingen versieren met veel zoetigheden vond ik het des te belangrijker om de prikkers te voorzien van fruit.We maakten de eerste ronde met druiven. De tweede ronde prikkers werden gemaakt met druiven, kiwi en aardbei. Beide sticks vielen reuze in de smaak.

Het pakket is overigens geschikt om te trakteren op school, full32852907_akinderdagverblijf en peuterclub. Ideaal voor de uit-huis-werkende ouders en de ouders die iets minder creatief zijn of er gewoon geen zin in hebben. De bijgeleverde cellofaan zakjes kunnen gevuld worden met het trakterend goed en deze kunnen met het bijgeleverde lint worden bevestigd. Ook kunnen er prikker gemaakt worden met daarop het lekkers en dan het cellofaan zakje erom heen.

De prikkers zijn mooi afgewerkt, ofschoon ik de achterkant ook graag afgewerkt had gezien. Nu is de plakrand zichtbaar en dat is best jammer. Mijn dochter was ook iets te snel met het piepschuimblok uit te pakken waardoor we gekozen hebben om kleine bakjes zelf te maken en af te werken met een servetje erop. Maar buiten deze twee kleine dingetjes na zijn we erg tevreden over de snelle service en de leuke traktaties.

full32852907_bOok kun je op zelftraktatiesmaken.nl terecht voor juf & meester traktaties, geboorte traktaties, Do It Yourself en nog veel meer inspirerende traktaties.

/Miranda Young

2 gedachten over “Kant & klaar pakket Fietje de vogel

  1. Handig! Ik breek ook altijd mn hoofd over de tractaties…. Pfft wat een werk al dat plakken en knippen. Ideaal gewoon bestellen en dan iets lekkers aan de stokjes prikken…dat moet ik dus echt goed onthouden voor de eerst volgende verjaardag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.