SAMSUNG CAMERA PICTURESOfschoon het gisteren een ontzettend warme dag was, is het vandaag toch een stuk koeler. Niet alleen koeler maar ook heel veel natter in het zuiden van het land. Toch laten wij ons niet gelijk klein maken door een beetje kou en een hoop nattigheid. Nee! Wij zoeken nog even de zonnige sferen op die we kunnen vinden, zodat we met een warm gevoel de herfst en winter in kunnen gaan. Een winterdepressie lig ik namelijk niet op te wachten.

In de kast staan twee flesjes nagellak waar we (de twee meiden en ik) even heerlijk SAMSUNG CAMERA PICTURESzoet mee zijn. Het ene flesje is Boho nagellak 06 SUNSET en het andere flesje is BoHo nagellak 08 BIKINI. De meiden zijn dol op de frisse, zomerse kleuren. Die tevens ook uiterst geschikt zijn in de winter, lente en herfst ;-). Opvallend zijn de leuke draaidopjes. een soort houtkleurtje die je tegemoet komt. Hierdoor oogt het gelijk een stuk relaxter dan de zwarte gladde doppen die ik zelf ken. De meiden zitten er al klaar voor en geven hun voorkeur aan. Daar gaan we dan!

SAMSUNG CAMERA PICTURESVoorzichtig draai ik een dop open en begin met lakken, het lakt zich mooi uit. Het ruikt natuurlijk zoals bijna elke nagellak naar een typisch geurtje die ik maar moeilijk te beschrijven vind. Zoals gezegd lakt de nagellak zich eenvoudig en prettig uit. Ook droogt de nagellak snel op waardoor een tweede lak beurt, die aangeraden wordt, zich gemakkelijk toe laat. Hierna laten we het nog een tijdje drogen en nog maar even een extra tijdje gewoon voor de zekerheid. Daarna hebben de meiden genoeg van het wachten en gaan ze los met hun LEGO.

Door het bouwen, uit elkaar peuteren, nog meer bouwen en nog meer peuterenSAMSUNG CAMERA PICTURES worden hun vingers goed gebruikt. Ook hun nagels komen vaak te pas om tussen de kiertjes van de blokjes in te gaan zodat ze de blokjes van elkaar af kunnen trekken. De nagellak moet veel te voortduren hebben, dat kan niet anders! Toch blijft de nagellak wonderbaarlijk goed zitten en spelen ze nog uren verder alsof er niks aan de hand is. Tot ze hun huisje in orde hebben en ze vadertje en prinsesje gaan spelen (wie wilt er nog moeder zijn terwijl je prinses kunt zijn?!?). Op het einde van de avond, net voor het naar bed gaan moeten we toch concluderen dat de nagellak een heel ietsie pietsie geleden heeft, maar dat mag ook wel na zo’n enorme vuurdoop!

SAMSUNG CAMERA PICTURESOverigens ook heel erg leuk, met de nagellak zijn niet alleen de nagels op de handen eenvoudig en mooi te lakken. De teennagels kunnen met de nagellak ook een mooie oppepper krijgen. Door de leuke en vele verschillende kleuren kan er goed gematcht worden of je houdt het braaf bij een kleur. Ook leuk om een puntje met een andere kleur nagellak op de nagels te zetten nadat deze voorzien zijn van 2 laagjes nagellak. Let er dan wel op dat de nagels droog zijn. Maak het puntje niet te dik want dit gaat er te snel vanaf zodra je ergens tegen aan schuurt.

Leuk om te weten: de nagellak is dierproefvrij en vegan

/Miranda Young

2 thoughts on “SoloBioMooi BoHo nagellak bikini & sunset

  1. Leuk die tenen met wisselende kleurtje! Ook hier genoeg meiden die de nageltjes lakken maar dan steeds na een dagje spelen zijn de stukjes er al weer af. En soms is het er zelfs helemaal al weer af. Bij deze nagellak blijkbaar niet. Een echte aanrader dus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.