Strooibloemen in winterse kleuren, kerstboomhangers van gerecyclede stoffen vilt2en kleine engeltjes van vilt: de bijzondere bloemen en vilten creaties van Be-flowerd zorgen voor een warme sfeer tijdens de donkere dagen. Prachtig op een gedekte tafel, leuk voor in de kerstboom of gezellig op de vensterbank met kaarslicht. Mooi, origineel en zeer sfeervol: succes verzekerd!

Aan tafel!
In haar atelier tovert Daphne Engelke van Be-flowerd zelfs de kleinste lapjes vilt om tot de mooiste creaties. Prachtige plantjes en vrolijke bloemen die iedere ruimte opfleuren, niet verwelken en geen water nodig hebben. Ideaal! Zoals de mooie strooibloemen, die speciaal voor de kerstdagen te verkrijgen zijn in warme kersttinten. Leg ze tussen je mooiste servies, op je bord of maak ze vast aan het menukaartje. En met vilt is nog veel meer mogelijk: denk aan servetringen, een enkele bloem om een wijnfles of zelf gemaakte vitrinekastjes met vilten plantjes erin. Zo wordt het diner extra feestelijk!

Hippe cactussen en vetplantenvilt1
Cactussen en vetplanten zijn weer helemaal terug. Be-flowerd speelt in op deze trend met vilten vetplantjes en cactussen. Alle planten zijn handgemaakt en iedere cactus is anders, dus altijd origineel! Daarnaast prikken ze niet zoals echte cactussen, maar zijn ze heerlijk aaibaar. De plantjes  zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en worden geleverd met een bolletje ‘aarde’, zodat ze gemakkelijk in een terra cotta-potje of retro bloemenkannetje passen. Tip: de vetplantjes en cactussen zijn erg leuk te combineren.

vilt3Over Be-flowerd
Met prachtige bruidsboeketten, ringkussens, corsages en trouwbedankjes werkt Daphne Engelke meestal in opdracht van bruidsparen. Achter haar naaimachine gaat ze aan de slag met de persoonlijke wensen van de bruid en bruidegom en creëert ze blijvende herinneringen voor de mooiste dag van hun leven. Maar de geweldige vilten creaties van Be-flowerd zijn minstens zo leuk voor de feestdagen, verjaardagen of gewoon zomaar voor een gezellige sfeer! Zo is een vilten bloem voor in je haar niet alleen een leuke eyecatcher als je gaat trouwen, maar ook passend voor een verjaardag of andere bijzondere gelegenheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.