artyArtyAnimals.nl is een idee van de oprichters van de FotoCadeau-groep (met websites als CanvasCompany.nl, FotoOpHout.nl,FotoOpAluminium.nl) en ziet in mei 2016 het levenslicht. Ik ontvang een mail, of het mij leuk lijkt een keertje samen te werken. Na een kijkje genomen te hebben op de website, ben ik enthousiast genoeg om vrijwel direct een mail terug te sturen.

Hippe dieren aan de wand
Wij houden van dieren, we hebben niet voor niets twee poezen en een agapornis hier in huis wonen. ArtyAnimals biedt een breed scala van (maar liefst 50 verschillende) dieren, die je in je huis kunt ophangen. De prachtige afbeeldingen zijn in verschillende formaten op canvas, aluminium, hout en glas te bestellen. Passend bij elk interieur dus!

wp-1470915581768.jpgEen leeuwenwelp aan de muur
Onze keus was snel gemaakt: een leeuwenwelp. Niet alleen omdat we dit een prachtig dier vinden, maar ook omdat hij (of zij) erg goed past binnen ons interieur. Onze welp lieten wij afdrukken op een houten plaat, gewoon omdat we dit erg mooi vinden en omdat we vlakbij het welpje, ook een foto op hout hebben hangen. De stoere look past helemaal bij ons en ons welpje, is een echte eyecatcher geworden!

Materialen
Zoals boven al omschreven, is er een ruime keus qua materiaal waarop je de foto kunt laten afdrukken. Ook kun je ervoor kiezen om een baklijst er omheen te laten maken.

Hoe het werkt
Stap 1: Kies de categorie; Kleine vriendjes, Krasse koppen of Brave beesten.
Stap 2: Kies een afbeelding
Stap 3: Kies een materiaalsoort
Stap 4: Kies een formaat
Stap 5: Kies eventuele extra’s (afhankelijk van de gekozen materiaalsoort kun je kiezen voor extra producten zoals ophanghaakjes of een lijst (alleen bij canvas)
Stap 6: Bestelling afronden

Betalen en verzendenwp-1470915577119.jpg
Betalen kan via iDeal, Buckaroo en Afterpay. Binnen 5 werkdagen wordt je bestelling verzonden.

Meer informatie:
https://www.artyanimals.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.