Paul Frank

Bring Paul Frank Home
Xenos lanceert een geheel nieuwe lijn met Paul Frank artikelen met het thema “Bring Paul Frank Home”, met onder andere serviesgoed, keukengerei en cadeauartikelen!

Paul Frank
Met het servies en de keukenartikelen van Paul Frank wordt in de keuken staan een stuk leuker. Of het nu een cool Paul Frank keukenschort is, een mooie ovenwant in een felle kleur, of een hele toffe koektrommel: samen met Paul Frank bouw jij een feestje. Onderstaand vind je een kleine selectie van de Paul Frank producten die vanaf 3 november bij Xenos verkrijgbaar zijn. Het Paul Frank assortiment wordt later dit jaar uitgebreid met onder andere kussens en badkameraccessoires.
Paul Frank

 

Producten verkrijgbaar bij Xenos vanaf €2,79

Spaaractie
Xenos start op 3 november via de Facebook pagina van Xenos een Paul Frank selfie-actie. De 20 deelnemers met de leukste en meest originele selfie in combinatie met één van de Paul Frank artikelen van Xenos winnen een hippe Paul Frank pluche van 1 meter hoog. Tevens zal er vanaf 17 november een speciale Paul Frank spaaractie gaan lopen. Bij besteding van iedere 10 euro ontvangt de klant een Paul Frank dangler. Aan elke dangler is een spaarsticker toegevoegd. Bij vier zegels is de Paul Frank spaarkaart vol en ontvangt de klant korting op aankoop van een Paul Frank pluche van 30 cm: normaal €9,99, met een volle spaarkaart slechts €3,99.
Paul Frank
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.