esp1Eerlijk Speelgoed is DE webshop voor al uw houten speelgoed. Het speelgoed van Eerlijk Speelgoed daagt uw kind uit tot het leren en ontwikkelen van motorische vaardigheden, maar biedt bovenal veel plezier! Eerlijk Speelgoed is in 2014 opgezet met het doel kinderen veilig te laten spelen en ontwikkelen, zonder gevaar van gevaarlijke verfstoffen of breekbaar materiaal. Alle producten zijn dan ook 100% getest en goedgekeurd.

De feestdagen komen er weer aan, dus we mogen weer de verlanglijstjes van de kids (en van onszelf) op gaan stellen. Waarom zou je niet een keertje op zoek gaan naar verantwoord speelgoed, dat niet gevaarlijk is, waar je kind iets van leert én wat kwalitatief gewoon fantastisch is? Bij Eerlijk Speelgoed ben je dan echt aan het juiste adres. Zoals jullie inmiddels van mij gewend zijn, zet ik eventjes een aantal dingen die mij aanspreken in de spotlights. Uiteraard kun je zelf ook een kijkje nemen in de webshop, want niet iedereen houdt van dezelfde dingetjes (gelukkig maar!). Oja, als je op de afbeeldingen klikt, kom je automatisch uit op de pagina waar je het product kunt vinden!

Sophie de Giraf is inmiddels in Nederland ook erg populair. Mijn kleine nichtje heeft zelfs een Sophie om op de sabbelen, schattig toch! Hiernaast zie je een mooie 8-delige Sophie de Giraf stapeltoren van het Franse merk Janod, gemaakt vanstapeltoren MDF-hout. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Het Franse merk staat bekend om de hoge kwaliteit en is uiteraard veilig. Het hout is FSC-gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen.

rupsRupsje Nooitgenoeg, wie kent hem niet? Toen ik klein was, was deze rups al ontzettend populair. Leuk om te zien dat dit nog steeds het geval is. De steekpuzzel met het rups-motief van de populaire boekklassieker van Eric Carle traint de handigheid van kleine kinderhanden. Tijdens het spel ontwikkelen kinderen de zin van vormen, omdat de hout onderdelen verschillende vormen hebben. Bovendien zijn ze genummerd en stimuleren getallen te leren.

Kijk nou eens, een Wereldruimteraket! Handig in elkaar te steken en op twee etages bespeelbaar: Deze kleurig geschilderde houten raket biedt de raketkleine astronaut een start- en landingsplaats voor een spaceshuttle en wordt begeleidt door een robot op wielen. Voor veelvoudig speelplezier!

piraatDit inklap huis is voor elke piraat in wording een must have! De houten koffer toont aan beide zijdes een bespeelbaar interieur. Een pirateneiland met onmisbaar vlot, de grot en een echte gevangenisruimte. Vlug opgebouwd kunnen piraten op twee etages in hun huis bezig zijn en snel de zee op! Met accessoires zoals een kanon, schatkist en landingsbrug en een handige greep om het huis mee te nemen, is dit het ideale speelgoed om mee op pad te nemen.

Waarnaartoe rijdt je kleine ijsbeer? Deze snoezige ijsbeerijsbeer is een ongevaarlijke vriend en helpt kleine wereldreizigers bij hun eerste stappen. Deze loopleerwagen biedt multifunctioneel spel, dat de fijne motoriek schoolt en het principe van oorzaak en werking uitlegt: Er wachten bonte vissen om te schuiven, houtringen om te draaien, een spiegel en lussen van metaal. Op de lussen zwemmen schattige robben heen en weer. Bovendien kan men met het beertje heerlijk door de woning stappen, omdat rubberbanden voor zachte loopgeluiden zorgen.

kapperPraktisch onderweg en een sier voor de kinderkamer! Deze mooie gereedschap koffer is van ongelakt hout. Ergonomische handvatten om makkelijk te dragen en de kliksluiting om makkelijk open te klappen. Het 9-delige interieur biedt een verrassing: de volledige kappersuitrusting – van kam, cirkelborstel en schaar tot föhn, trimmer en elektrisch scheerapparaat tot verschillende tubes – is ook van hout en wordt met klittenband stevig vast gezet. Wie krijgt bij jullie de eerste knipbeurt?

Volg Eerlijk Speelgoed ook op Facebook en Twitter en blijf op deze manier op de hoogte van alle leuke nieuwtjes!

WINNEN!

Wij mogen 2 kindjes heel erg blij maken! Namens Eerlijk Speelgoed mogen wij namelijk niet 1 maar 2 prijzen weggeven. Het gaat om de puzzel “Hond, poes en muis” en om de Balanceerwip met vrolijke figuren.
Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam en zet er meteen eventjes bij voor welke prijs jij graag mee wilt doen!

Deze actie is inmiddels afgelopen. De 2 winnaars hebben hierover bericht gehad!
prijs1 prijs2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.