De inrichting van een kinderkamer is iets bijzonders, waar je de leukste en mooiste spulletjes voor uitzoekt. De kussens van Toby Tiger lijken op het oog hippe kussens met een afbeelding van een teckel, vos, raket of leeuw. Maar niets is minder waar! Draai het kussen maar eens om, want en er wacht je een verrassing. Decoreer de kinderkamer met dit vrolijke vice versa kussen van Apenkopje.

Welk kind is er nu niet gek van een teckel, vos of een raket! De kussens van het merk Toby Tiger kleuren de kinderkamer of speelkamer op een bijzondere manier. De prachtige vossenstaart en het grappige hondenstaartje van de teckel lopen door naar de achterkant van het kussen. En wat dacht je van het kussen van een raket! 3,2,1… een raket is gelanceerd  en op weg naar het oneindige. Draai het kussen om en je zult zien dat de aardbol kleiner en kleiner wordt. Deze vice versa verrassingsaspecten maken deze kussens tot een bijzonder decoratieve kinderkamer accessoire. Je creëert hiermee in een handomdraai een geweldig leuk effect. En is je kleine meneer of dame de kussens ontgroeid, dan is het altijd leuk om de kussens bijvoorbeeld te gebruiken op een bankje of stoel in de kinderhoek. De kussens zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en kosten € 34. Het opvulkussen zelf is heerlijk zacht en kneedbaar door de natuurlijke donsveertjes die erin zitten. De afmeting is 38 x 38 cm.

Collectie Toby Tiger
De bijzondere vice versa afbeeldingen worden doorgevoerd in de hele collectie van het merk Toby Tiger. Zoek je een bijzondere jumpsuit of t-shirt met een applicatie die door loopt naar de achterkant? Bij Apenkopje vind je van dit merk een ruime collectie aan bijzondere en vrolijke gekleurde kleding met een tijger, krokodil, haai of wat dacht je van een das of dinosaurus? Hoe stoer is het om kleding aan te hebben met je favoriete dier op de voor- en achterkant! Stuk voor stuk bijzondere items met applicaties die uit verschillende stukjes stof handmatig op het kledingstuk worden genaaid. De kleding en accessoires van dit merk zijn ook een bijzonder en verantwoord kraamkadootje? De kersverse papa’s en mama’s vallen als een blok voor zo’n vrolijke jumpsuit of origineel kussen. Al het katoen is biologisch en GOTS gecertificeerd.

Over Apenkopjekussentje
Jacobi Kuipers, de eigenaresse van Apenkopje, wint er geen doekjes om. De webwinkel heeft haar 1-jarig jubileum inmiddels achter de rug en Jacobi is vastbesloten om van deze shop een succes te maken. Ze kijkt terug op een stormachtig jaar waarin het zoeken naar de juiste balans centraal stond. Jacobi zegt: “De kracht van Apenkopje ligt in een bijzondere mix van kleding en lifestyle producten en een persoonlijke benadering. Wij vinden dat het ontvangen van een bestelling een feestje moet zijn!” Apenkopje legt de focus op kleine meneertjes, maar ook stoere dametjes kunnen terecht in de shop.  Het is niet de eerste keer dat een stoere meid rond loopt in een hip t-shirt met stoere krokodil.

One thought on “Decoreer de kinderkamer met de bijzondere dierenkussens van Apenkopje

  1. Erg leuke kussens! En kussen zijn niet zo duur en makkelijk te vervangen. Dus een leuke en goedkope manier om een kamer een nieuwe look te geven.

    N.B. Ik vind de nieuwe layout erg mooi, maar ik moet steeds erg zoeken waar ik een comment kan achterlaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.