chuva1Veel mensen dromen in deze tijd van het jaar van sneeuw. Helaas valt er tot nu toe meer regen uit de lucht dan sneeuw. En zo kan het dus voorkomen dat de snowboots in de kast blijven staan en de regenlaarzen eruit worden gehaald. Niks anders dan zo gebeurde het ook bij ons. De laarzen werden allemaal gepast en we kwamen tot de conclusie dat onze oudste dochter geen regenlaarzen meer heeft in haar maat. Gelukkig kunnen we op http://www.regenlaarsexpert.nl een mooie laars vinden, nadat we deze besteld hadden kregen we een paar dagen later een mail dat helaas de laars niet meer leverbaar was (tja wij zullen niet de enige in Nederland zijn waarbij de regenlaarzen hotter zijn dan de snowboots), we konden kiezen voor ons geld terug of een paar andere regenlaarzen.

chuva2Met dochter dook ik weer achter de laptop op zoek naar een mooi alternatief. De zwarte regenlaars met mooie zwarte boord en witte stippen onder de boord sprak ons beiden aan. We hebben dit per mail aan kunnen geven waarna regenlaarsexpert onze bestelling aangepast heeft. Heel snel hierna ontvingen we de laarzen in de juiste maat. Zul je altijd zien… is het juist dan droog! Dat wordt wachten op regen. In deze maand hoeven we daar niet lang op te wachten. Dochterlief trekt haar laarzen aan en gaat ze buiten testen. Volgens mijn meid van 8 passen de laarzen heel goed, ze zijn warm en lopen prettig. Zelfs met buitenspelen (als het droog is) laat ze haar schoenen staan en trekt de hippe regenlaarzen aan, omdat ze veel makkelijker aan te trekken zijn en wat ze ook prettig vindt, als ze vies worden wast de regen het wel weer schoon.

Deze gevoerde dames regenlaars is een hippe laars en de nieuwste trend in dames regenkleding. De basiskleur van deze regenlaars is zwart en door de witte stippen heeft deze laars een hippe uitstraling. De laarzen zijn gemaakt van natuurrubber, waardoor deze flexibele zijn en door de schokabsorberende hiel zijn de laarzen uitermate comfortabel om lang op te lopen. De regenlaarzen zijn antistatisch en voorzien van een antislip zool.

Tips om uw regenlaarzen mooi te houdenchuva3
Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw regenlaars is het verstandig dat u deze op de juiste manier onderhoudt. We adviseren rubberen regenlaarzen altijd met een verzorgende / beschermende spray in te spuiten. Deze spray zorgt er namelijk voor dat het rubber niet uitdroogt en het vuil er gemakkelijker af te wassen is. Wanneer u uw laarzen opbergt, adviseren wij dit in een koele en droge ruimte te doen en eventueel gebruik te maken van een schoen of laarzenspanner om ze mooi in model te houden.

Chuva

Chuva is een fabrikant van hippe regenlaarzenkinderlaarzen, snowboots en tuinklompen. Chuva laarzen zijn functioneel, maar sluiten ook perfect aan bij het huidige modebeeld en worden dan ook veel gebruikt op de camping of naar festivals. De laarzen zijn opvallend, kleurrijk en bieden de juiste bescherming in alle weersomstandigheden. Chuva is daarmee hét Nederlandse merk voor dames regenlaarzen en snowboots.

  • Type: Regenlaars
  • Merk: Chuva
  • Kleur: Zwart/Wit
  • Materiaal: Natuurrubber met textiel
  • Onbeveiligd
  • Hoogte: Laag

De Chuva regenlaars kunt u hier bestellen http://www.regenlaarsexpert.nl/regenlaars-chuva-dots-laag.html?sqr=chuva&

/Miranda Young

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.