Ik heb al aardig wat mogen reizen in mijn leven; twee keer Amerika, Egypte, Kroatië, Frankrijk, Portugal, Spanje, Noorwegen, Engeland, Oostenrijk, Tsjechië etc. Mijn ouders daarentegen, zijn ook in landen als Mexico, Thailand, China, Japan en Indonesië geweest. Waarom ik niet? Tja.. ik ben bang voor prikken en vroeger was dat voor mij een reden om niet mee op vakantie te gaan. Nu heb ik spijt, dat snappen jullie natuurlijk wel! Bij Wereldkaarten.nl vond ik een ontzettend gave wereldkaart op hout, die ik uiteindelijk opgestuurd kreeg. #bofkont

Bij een foto op hout, opgebouwd uit planken, krijgt je pas echt het idee van een foto op hout. De vurenplanken worden aan de achterkant, door middel van twee dwarslatten bevestigd. Tussen de planken ontstaan naden, die zo klein mogelijk gemaakt worden om de foto zo mooi mogelijk weer te geven.

Op onze gekozen wereldkaart zie je de twee wereld halfronden naast elkaar. Zo zie je heel duidelijk hoe de verschillende continenten over de wereld verdeeld zijn. Wij houden van een historische look en dat is zeker te zien aan dit prachtige pronkstuk. Wij hebben al van meerdere mensen die bij ons op bezoek zijn geweest gehoord, hoe gaaf ze onze blikvanger vinden! Wij zijn er zelf ook erg blij mee! Helaas heb ik niet zo’n hele goede camera, dus vandaar hieronder ook een foto van de website.

Wereldkaarten.nl biedt maar liefst 50 verschillende wereldkaarten te koop aan! Je hebt niet alleen een ontzettende aanwinst aan je muur hangen, het is ook leuk om samen terug te blikken op fijne vakanties, of om nieuwe vakanties te plannen.

De wereldkaarten zijn verdeeld in verschillende categorieën, waaronder Historisch, Gedetailleerd, Trendy en Kinderen. Je kunt dus op een makkelijke manier vinden wat je zoekt. Neem ook zeker een kijkje bij de wereldkaarten met letters!

Alle wereldkaarten uit de shop zijn te bestellen op maar liefst vijf verschillende materialen: rustiek hout, canvas, luxe glas, aluminium en posterpapier. Je kunt er ook voor kiezen om een wereldkaart op behang aan te schaffen (wordt naar keuze geprint op Airtex of Vinyl) , leuk voor de grote én kleine reiziger. Binnenkort kun je ook slapen onder een wereldkaart dekbed, hou dus de website zeker weten in de gaten!

Ook leuk: Een wereldkaart met prikvlaggetjes! Dit is een leuke vorm van wanddecoratie en een perfecte manier om bij te houden welke landen jij al bezocht hebt, maar ook welke landen nog op je wishlist staan om te bezoeken. Je bestelt een doosje met 100 plastic prikvlaggetjes voor €8,95. In het doosje vind je 5 verschillende kleuren vlaggetjes, namelijk: rood, wit, blauw, geel en groen. Je bestelt de vlaggetjes als extra optie bij een wereldkaart (bij elke wereldkaart op canvas en hout kun je prikvlaggetjes bestellen!). Enne, voor de echte (globetrotter) krasser kun je meteen een leuk cadeautje aanschaffen; de kras wereldkaart! Wanneer je op reis bent geweest, kras je het land open op de kaart. Zo houd je gemakkelijk bij in welke landen je al geweest bent. Daarnaast heb je een handig overzicht van de landen die je nog niet gehad hebt.

Welke wereldkaart vind jij het allermooiste?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.