ippy1Mijn oudste zoon had een lichtgroene babykamer. Naast de meubels, was werkelijk alles lichtgroen; van zijn dekentje tot het aankleedkussen, van het badje tot zijn mandjes waar de luiers in zaten. De kamer van onze nieuwste aanwinst, heeft gewoon witte muren en hier en daar een blauw detail. Ik vind het belangrijk dat het kamertje rust uitstraalt en het hoeft van mij allemaal niet meer zo heftig. Op zoek naar 2 posters dus maar, om de muur wat op te vrolijken, op een mooie en subtiele manier!

IPPYS posters is een webshop vol leuke, mooie, stoere en lieve posters en kaarten van verschillende illustratoren. Mix en match de collectie naar eigen smaak en maak zo een mooie samenstelling voor aan de muur of stuur een kaartje op naar iemand die je dierbaar is.

Het contact met IPPYS was al gelegd, voordat we überhaupt wisten of we een klein meisje óf een klein jongetje gaan verwelkomen in januari. Nu weten we dat er een meneertje bij komt, dus dat maakte het voor ons wat makkelijker om een goede keus te maken.

wpid-wp-1445150146875.jpegOmdat wij van stoer houden, gingen we op zoek naar een poster die niet al teveel poeha bevat en niet al te zoetjes staroverkomt. We kwamen er eentje tegen van het merk Sparkling paper! Een stoere poster met een 2 interessante details, namelijk een lichtblauw huisje en een mooie ster; BINGO! De tekst die erop staat “A Star is Born“. Dit past helemaal in ons straatje! En onze kleine ster, die kan er straks naar kijken, totdat hij heerlijk in slaap valt!

wpid-wp-1445150151728.jpegOmdat ik één poster dus niet genoeg vond, ging onze zoektocht nog eventjes verder. Ik wilde graag ook nog een poster boven zijn bed, een rustige welteverstaan, dus dat was onze missie. Wederom kozen we er eentje uit de collectie van Sparkling paper. De ontwerpers van dezecute collectie weten heel goed, dat rust voor kleine kindjes heel erg belangrijk is! Dat stralen de producten uit, vandaar dat wij verliefd zijn geworden! Voor ons is deze kleine baby de liefste, knapste en leukste van allemaal…nu al ja…en hij is nog niet eens geboren. Vanaf moment één houden we van hem, zoals het ook hoort, toch?! De poster boven zijn bed met daarop “Cute little thing” geeft helemaal aan hoe wij hem zien! Deze keuze was dus ook snel gemaakt.

IPPYS posters verkoopt naast mooie posters voor de baby- en kinderkamer, ook leuke posters voor in bijvoorbeeld de woonkamer, het kantoor of in de keuken. Ook mooie kaarten zijn er te vinden in overvloed. Neem snel een kijkje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.